Όλες οι παραστάσεις του φετινού χειμώνα

26.09.2001
'Ολες τις παραστάσεις που ανεβαίνουν φέτος στην Αθήνα: Ο Νίκος Κούρκουλος ανεβαίνει στη σκηνή του Εθνικού με σκηνοθέτη τον κύριο Σλόμπονταν Ουνκόφσκι. Τέσσερα έργα του Πίντερ, δύο της Σάρα Κέιν. Εγκαίνια για το νέο θέατρο του Τ. Παπανδρέου με το έργο των Ρέππα-Παπαθανασίου "Ο Έβρος απέναντι".
ΑΘΗΝΑ: Ο Γιώργος Μοσχίδης και ο Αντώνης Καφετζόπουλος πρωταγωνιστούν στο έργο του Σερζ Κριμπύς "Η μεγάλη επιστροφή του Μπορίς Σ.". Σκηνοθετεί ο Γιάννης Ιορδανίδης.

ΑΘΗΝΑΪΣ: Ο Αντώνης Καλογρίδης, μετά την επιτυχία του "Angel baby", σκηνοθετεί τη "Λούλου" του Βέντεκιντ με πρωταγωνίστρια την αδελφή του Νατάσα Καλογρίδη.
Παράσταση της ομάδας Σπείρα Σπείρα του Σταμάτη Κραουνάκη.

ΑΘΗΝΩΝ: "Κάποιος να σηκώνει το τηλέφωνο" του Κεν Λούντβιχ με πρωταγωνιστές την Αννα Παναγιωτοπούλου, τον Παύλο Χαϊκάλη και σκηνοθέτη τον Γιάννη Ιορδανίδη. Η μετάφραση είναι της Αννας Παναγιωτοπούλου και του Αλέξη Καλλίτση. Τη διανομή συμπληρώνουν οι: Σοφία Ολυμπίου, Μαριάννα Τομασάτου, Χρήστος Γιάνναρης, Σπύρος Πούλης, Φαίδρα Δούκα και Γιώργος Κωνσταντής.

ΑΛΑΜΠΡΑ: "Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού" του Μαρκ Μέντοφ σε σκηνοθεσία Γιάννη Βούρου.



ΑΛΕΚΤΟΝ:Τέσσερα μονόπρακτα του Μπέκετ σε σκηνοθεσία Μ. Παπαδημητρίου. Παίζουν η Μ. Παπαδημητρίου και ο Γ. Γιαννακάκος. ΑΛΚΥΟΝΙΣ: "Τζον Γαβριήλ Μπόρκμαν" σε σκηνοθεσία Γιώργου Μεσσάλα και πρωταγωνίστριες την Αφροδίτη Γρηγοριάδου και την Ντένη Θεμελή.

ΑΛΦΑ: Ο Στέφανος Ληναίος ανεβάζει την κοινωνική σάτιρα "Ο άλλος δρόμος" της Φρανσουάζ Ντορίν, με τους Ελλη Φωτίου, Γ. Τζώρτζη.

ΑΜΙΡΑΛ: Ο Τάσος Μπαντής αφήνει για λίγο το Εμπρός και σκηνοθετεί τους Σμαρούλα Γιούλη, Μάρω Κοντού, Ηλία Λογοθέτη και Γιάννη Μιχαλόπουλο στο "Τρίγωνο" των Ρενέ Τέιλορ και Τζόζεφ Μπολόνια.

ΑΜΟΡΕ: "Θάνατος κατά λάθος", τετράγλωσση σύνθεση βασισμένη στον μύθο του Κυανοπώγωνα. Κείμενο - σκηνοθεσία: Μ. φον Χένινγκ με τους Ναταλία Δραγούμη, Μαρία Κεχαγιόγλου, Ακύλας Καραζήση, Αννα Μάσχα.
"Διπλή απιστία" του Μαριβώ σε μετάφραση και σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου.
"Το σπίτι των κοιμισμένων κοριτσιών" του Γ. Καβαμπάτα σε διασκευή-σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά με τους Περικλή Αλμπάνη, Γωγώ Μπρέμπου, Αργύρη Ξάφη, Νίκο Χατζόπουλο.
"Κύριος Κόλπερτ" του Ν. Γκίζελμαν σε σκηνοθεσία Βίκυς Γεωργιάδου.
"Bank, dreams and gamblers", συμπαραγωγή του Εργαστηρίου Νέων Συγγραφέων και του Θεάτρου Γκεσνεράλε.
Τέλος "Kennel" από το χοροθέατρο Griffon και ένα έργο, που δεν έχει βρεθεί ακόμη από το Εργαστήριο Νέων Συγγραφέων σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου.

ΑΜΦΙ-ΘΕΑΤΡΟ: Ο Σπύρος Ευαγγελάτος σκηνοθετεί Λόπε δε Βέγα (Οι τρελοί της Βαλένθια) και η Λήδα Τασοπούλου παίζει σε έργο του Μέτερλινγκ.

ΑΝΟΙΧΤΟ: Το διήγημα του Τσέχοφ "Η κυρία με το σκυλάκι" διασκευάζει και σκηνοθετεί ο Γιώργος Μιχαηλίδης.

ΑΠΛΟ: Στις 25 Οκτωβρίου θα επαναληφθεί ο "Θαυματοποιός" του Μπράιαν Φρίελ με τους Γιάννη Φέρτη, Ταμίλα Κουλίεβα, Δημήτρη Οικονόμου.
Στις 17 Δεκεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα το νέο έργο του Χάρολντ Πίντερ "Η επέτειός μας" σε μετάφραση Παύλου Μάτεσι και σκηνοθεσία Αντώνη Αντύπα. Πρωταγωνιστούν οι Τάκης Παπαματθαίου, Χριστίνα Θεοδωροπούλου, Στέλιος Καλογερόπουλος, Μαρίνα Ψάλτη, Αγης Εμμανουήλ, Κώστας Αθανασόπουλος.
Μετά τον "Θαυματοποιό" θα κάνει πρεμιέρα το άπαιχτο έργο της Αμερικανίδας Τζέιν Μάρτιν "Τζακ και Τζιλ". Τους Θανάση Ευθυμιάδη και Εβελίνα Παπούλια σκηνοθετεί ο Νίκος Μαστοράκης.

ΑΠΟΘΗΚΗ: Επαναλαμβάνεται για τρίτη χρονιά το "Σεσουάρ για δολοφόνους".

ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟ: Ο Δημήτρης Οικονόμου σκηνοθετεί το τελευταίο κεφάλαιο από το μυθιστόρημα τους Τζέιμς Τζόις "Οδυσσέας", "Μόλι Μπλουμ", με πρωταγωνίστρια την Αγλαΐα Παππά.

ΑΤΤΙΣ: Ο Θόδωρος Τερζόπουλος ανεβάζει τα "Σονέτα" του Σαίξπηρ και μετά τη "Νόρα" του Ιψεν με πρωταγωνίστρια τη Σοφία Χιλλ.

ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ: Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος σκηνοθετεί τον "Επιστάτη" του Χάρολντ Πίντερ και διαλέγει τον Μίμη Χρυσομάλλη για συμπρωταγωνιστή του.

ΒΕΑΚΗ: Σε επανάληψη το "Νυφικό Κρεββάτι" από τους Ν. Σεργιανόπουλο και την Ρ. Λουιζίδου.

ΒΕΜΠΟ: Στον "Αχόρταγο" του Δ. Ψαθά θα πρωταγωνιστήσει ο Γ. Παρτσαλάκης. Μαζί του, μάλλον, ο Γ. Αρμένης.

ΒΙΚΤΩΡΙΑ: Ο Γιώργος Θεοδοσιάδης θα ανεβάσει ένα άπαιχτο έργο του Τέννεσι Ουΐλιαμς "Το Μπαρ των Αγγέλων", σε μετάφραση και σκηνοθεσία του ίδιου.

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Τη "Σπασμένη στάμνα" του Χάινριχ φον Κλάιστ σε μετάφραση Τζένης Μαστοράκη σκηνοθετεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος και πρωταγωνιστεί μαζί με τη Χρύσα Ρώπα.

ΓΚΛΟΡΙΑ: "Χρήματα φαντάσματα" του Ρέι Κούνεϊ, σε μετάφραση-σκηνοθεσία Βασίλη Τσιβιλίκα. Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Δημήτρης Μαυρόπουλος, Οδυσσέας Σταμούλης, Τρύφων Καρατζάς, Δήμος Μυλωνάς, Λίλα Καφαντάρη, Χίλντα Ηλιοπούλου, Πάνος Πίντζης.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ: Σταμάτης Φασουλής, Πέμυ Ζούνη, Αλέκος Συσσοβίτης στο έργο του Ρίτσαρντ Γκρίνμπεργκ "Τρεις μέρες βροχή", σε σκηνοθεσία του πρώτου.

ΔΙΑΝΑ: Και φέτος "Μαγειρεύοντας με τον Ελβις" σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και πρωταγωνιστές τους Ελένη Ράντου, Κατιάνα Μπαλανίκα, Αντώνη Λουδάρο,Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

ΕΜΠΡΟΣ: Η Άσπα Τομπούλη θα σκηνοθετήσει το άπαιχτο έργο του Μάρτιν Κριμπ "The country", με τους Γιάννη Ροζάκη, Κερασιά Σαμαρά.

ΕΠΙ ΚΟΛΟΝΩ: Συνεχίζεται η "Αγαπητή Ελένα" σε σκηνοθεσία Ελένης Σκόττη έως τα τέλη Ιανουαρίου. Το Νοέμβριο και παράλληλα με το "Αγαπητή Ελένα" θα ανέβουν μονόλογοι του Γιώργου Ηλιόπουλο. Το Φεβρουάριο, σε σκηνοθεσία Ελένης Σκόττη, θα ανέβει το έργο του Σαμ Σέπαρντ "The curse of the starving class" (Η κατάρα των πεινασμένων). Παίζουν οι Αρ. Μουτούση, Μ. Γεωργιάδης, Γ. Κατσάμπας.

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: "Πέερ Γκυντ" του Ερρίκου Ιψεν σε σκηνοθεσία Βασίλη Νικολαΐδη με τους Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Μπέττυ Βαλάση, Μαριάνθη Σοντάκη.
"Ριχάρδος Γ" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ. Σκηνοθέτης ο Σλόμπονταν Ουκνόφσκι, πρωταγωνιστής ο Νίκος Κούρκουλος.
"Οι φάλαινες του Αυγούστου" του Τζον Μπέρι σε σκηνοθεσία Κοραή Δαμάτη με πρωταγωνιστές τους Αντιγόνη Βαλάκου, Βέρα Ζαβιτσιάνου, Νέλλη Αγγελίδου, Γιώργο Τσιτσόπουλο.
"Οι ξένοι" του Παναγιώτη Μέντη σε σκηνοθεσία Κώστα Μπάκα.
"Μιζερέρε" σε λιμπρέτο Παναγιώτη Πασχίδη και μουσική Θάνου Μκρούτσικου. Σκηνοθέτης ο Κώστας Τσιάνος. Πρωταγωνιστές οι Αλκις Κούρκουλος, Τάνια Τρύπη και Αννέζα Παπαδοπούλου.
Στην Πειραματική Σκηνή από τον Οκτώβριο ως και τον Ιανουάριο θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια υποκριτικής και σκηνοθεσίας. Τον Φεβρουάριο θα ανεβούν οι τραγωδίες του Σοφοκλή "Οιδίπους τύραννος" και "Οιδίπους επί Κολωνώ" με κύρια πρωταγωνίστρια, ακόμη και σε αντρικούς ρόλους τη Λυδία Κονιόρδου.
Το Μάιο ο Στάθης Λιβαθηνός, που διευθύνει και το φετινό εργαστήρι θα σκηνοθετήσει το έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ "Αγάπης αγώνας άγονος" σε μετάφραση Στρατή Πασχάλη.

ΕΡΕΥΝΑΣ: "Το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου" ανεβάζει ο Δημήτρης Ποταμίτης.

ΕΜΠΡΟΣ:Ο Τάσος Μπαντής επέλεξε ένα άπαιχτο έργο του Σαμ Σέπαρντ "A lie of the mind".

ΘΕΑΤΡΟ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ: Συνεχίζεται το "Πένθος του αρουραίου" με τους Τάκη Βουτέρη και Αννίτα Δεκαβάλλα.

ΘΕΑΤΡΟ ΟΔΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ: "Γυρισμός" του Χάρολντ Πίντερ σε μετάφραση Μίνωος Βολανάκη και σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη. Πρωταγωνιστές οι Μπέττυ Αρβανίτη, Γιάννης Βόγλης, Στέλιος Μάινας.

ΘΕΑΤΡΟ ΟΔΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ: Συνεχίζεται μέχρι τα Χριστούγεννα "Το έβδομο ρούχο" της Ευγενίας Φακίνου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαυρίκιου. Θα ακολουθήσει το "Mr. Peter's connection" του Αρθουρ Μίλερ σε σκηνοθεσία Νικαίτης Κοντούρη και πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Βογιατζή.

ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: Το άπαιχτο έργο της Σάρα Κέιν "4,48 ψύχωση" προγραμματίζει η Ρούλα Πατεράκη.

ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ: "Βόιτσεκ" του Μπύχνερ σε σκηνοθεσία Γιώργου Λαζάνη.
"Ελένη" του Γιάννη Ρίτσου με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον Βασίλη Παπαβασιλείου.
"Ο εχθρός του ποιητή" του Γιώργου Χειμωνά σε σκηνοθεσία Μάγιας Λυμπεροπούλου.
"Εκτελεστές" του Γιώργου Σκούρτη σε σκηνοθεσία Μίμη Κουγιουμτζή.

ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Συνεχίζεται για 40 παραστάσεις το "Τέλος του παιχνιδιού".
"Τολμηρές πολαρόιντ" του Μαρκ Ρέιβενχιλ σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου και πρωταγωνιστές τους Γιώργο Νινιό, Μαρία Κατσανδρή, Κώστα Γαλανάκη, Αγγελική Δημητρακοπούλου.
"Ο Ζυλ και η νύχτα" του Φλαμανδού Ούγκο Κλάους με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λιγνάδη.
"Ενας άγγελος που τον πλάνεψε η γη" της Μαρίας Ευσταθιάδη σε σκηνοθεσία Αγγελικής Στελλάτου.

ΘΗΣΕΙΟ: Ο Μιχαήλ Μαρμαρινός δουλεύει τον "Εθνικό Ύμνο" σε μουσική του Δ. Καμαρωτου. Μια σύνθεση λογοτεχνικών και θεατρικών κειμένων που έχουν ως θέμα τους τον εθνικό ύμνο.
Τον Φεβρουάριο η ομάδα "Προσπέκτα" ανεβάζει σε σκηνοθεσία Γ. Κανακάκη το έργο "Κρας τεστ". Μια παραγωγή του "ΗΒΗ".

ΙΛΙΣΙΑ-ΝΤΕΝΙΣΗ: Το μιούζικαλ "Ο βασιλιάς κι εγώ" των Ρότζερς και Χάμερσταϊν ανεβάζει η Μιμή Ντενίση σε σκηνοθεσία Γιάννη Μαργαρίτη. Εκτός από τη θιασάρχη πρωταγωνιστούν οι Δάνης Κατρανίδης, Τζέσυ Παπουτσή, Ελευθερία Ρήγου.

ΙΛΙΣΙΑ-ΒΟΛΑΝΑΚΗΣ: Ο Δημήτρης Λιγνάδης σκηνοθετεί τον "Συλλέκτη" του Μαρκ Χίλι, ένα έργο βασισμένο στο διήγημα του Τζον Φόουλς, με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

ΚΑΠΠΑ: Ο Γιώργος Μαρίνος στο ρόλο της "Δεσποινίδας Μαργαρίτα" υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Μιχαηλίδη.

ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ: "Προδοσία" του Χάρολντ Πίντερ σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και πρωταγωνιστές τους Κάτια Δανδουλάκη, Σταύρο Ζαλμά, Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο.

ΛΑΜΠΕΤΗ: "Δείπνο με φίλους" με τους Κοραλία Καράντη, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Κλέωνα Γρηγοριάδη και Γρηγόρη Βαλτινό. Σκηνοθέτης ο τελευταίος.

ΜΕΛΙ: "Φράνκυ και Τζόνι" του Terence Mc Nally με τους Βέρα Κρούσκα και Γιώργο Χριστοδούλου. Σκηνοθετεί ο Κοραής Δαμάτης.

ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ: Συνεχίζεται η "Αγγέλα Παπάζογλου" με την Αννα Βαγενά. Θα ακολουθήσει το έργο "The proof" με τον Ανδρέα Βουτσινά να σκηνοθετεί τη Γιασεμί Κηλαηδόνη.

ΜΟΥΣΟΥΡΗ: Η Μ. Παπακωνσταντίνου πάλι ως Σίρλεϊ Βαλεντάιν.
Ακολουθεί το "Μικρά εγκλήματα μεταξύ φίλων" από τους "φίλους" Χρ. Παπακαλιάτη, Κ. Μαρκουλάκη, Γ. Πυρπασόπουλο, Σμ. Καρύδη.

ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: Η "Κασέτα" της Λούλας Αναγνωστάκη και η "Βέρα" του Δημήτρη Κεχαΐδη σε σκηνοθεσία Γιώργου Αρμένη.

ΝΕΟ ΡΙΑΛΤΟ: Μετά την εισπρακτική επιτυχία του " Άμλετ του Β" ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σκηνοθετεί και πρωταγωνστεί στην κωμωδία του Κιθ Γουότερχαουζ "Μπίλλυ ο Ψεύτης". Μαζί του οι Χρήστος Κελαντώνης, Σάσα Καστούρα, Βασιλική Ανδρίτσου.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 115: "Ο Εβρος απέναντι" των Ρέππα - Παπαθανασίου σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη. Πρωταγωνιστούν οι Ράνια Οικονομίδου, Τάσος Χαλκιάς, Ταξιάρχης Χάνος.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131: Συνεχίζεται το έργο των Ρέππα - Παπαθανασίου "Δυόμισι φόνοι και ένα μπουλντόγκ".

ΠΟΡΕΙΑ: Μαζί ξανά οι Δημήτρης Καταλειφός, Γιώργος Κέντρος και Δημήτρης Τάρλοου, στο έργο του Ντέιβιντ Μάμετ "Οικόπεδα με θέα" και με σκηνοθέτη τον Στάθη Λιβαθηνό. Πρόκειται για συμπαραγωγή με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας.

ΠΟΡΤΑ: "Ένα καινούργιο κόκκινο" του Χάουαρντ Μπάρκερ σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη. Πρωταγωνιστούν οι Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Κωνσταντίνος Τζούμας, Κρατερός Κατσούλης, Κώστας Φαλελάκης, Εύα Κοτανίδη, Μαρία Σολωμού.

ΠΡΟΒΑ: Η Βαρβάρα Μαυρομάτη σκηνοθετεί το έργο του Άκη Δήμου "Το δάκρυ των χεριών", που παρουσιάζεται για πρώτη φορά.
Παίζουν οι: Άρης Λεμπεσόπουλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Δημήτρης Αλεξανδρής.

ΡΟΕΣ: Συνεχίζεται έως τα Χριστούγεννα η παράσταση "Καθαροί, πια"σε σκηνοθεσία Λευτέρη Βογιατζή, με τον ίδιο και τους Αμαλία Μουτούση, Νίκο Κουρή, Θάνο Σαμαρά, Γιάννο Περλέγκα, Χρήστο Λούλη και Αλεξία Καλτσίκη.

ΡΟΥΦ: Η Τατιάνα Λύγαρη πρωταγωνιστεί και φέτος στο έργο "Η Κυρία εξαφανίζεται".

ΣΗΜΕΙΟ: Συνεχίζονται και φέτος οι "Ιστορίες της πόλης" του Γ. Χρυσούλη.
Ο Ν. Διαμαντής σχεδιάζει τρία ακόμα έργα για το χειμώνα: τη "Μηχανή Άμλετ" του Χάινερ Μύλερ, τα "Σονέτα" του Σαίξπηρ και το "Παράθυρο και η σοκολάτα" του Δ. Μάνου.

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ: Ο Γιώργος Κιμούλης σκηνοθετεί το έργο του Α. Στρίντμπεργκ, "Ο Πατέρας". Ενα έργο για την ανελέητη διαμάχη των δύο φύλων και την ηθική διαφθορά της ανθρώπινης φύσης. Πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Κιμούλης και η Φιλαρέτη Κομνηνού.

ΣΤΟΑ: "Ακούω ήχον κώδωνος" μια σύνθεση κειμένων του Μποστ σε επιμέλεια -σκηνοθεσία Θανάση Παπαγεωργίου. Παίζουν οι: Θανάσης Παπαγεωργίου, Λήδα Πρωτοψάλτη, Π. Ορκόπουλος και 13 ακόμα ηθοποιοί.

ΤΕΧΝΗΣ-ΥΠΟΓΕΙΟ: Η Μάγια Λυμπεροπούλου σκηνοθετεί το έργο του Τ. Μπέρνχαρντ "Στον προορισμό". Μαύρο χιούμορ, ανελέητος σαρκαστικός λόγος. Παίζουν: Μάγια Λυμπεροπούλου, Βίκυ Βολιώτη, Δημοσθένης Παπαδόπουλος.

ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΣ:Ο Δ. Αθανίτης σκηνοθετεί "Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ" του Φασμπίντερ. Το παιχνίδι της εξουσίας στον έρωτα. Τρεις γυναίκες, ένα ερωτικό τρίγωνο. Παίζουν οι Μ. Κάλμπαρη, Κ. Λυπηρίδου, Β. Δήμου

ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ: Ο Γιάννης Βούρος σκηνοθετεί τις Μπέττυ Λιβανού και Νόνη Ιωαννίδου στη "Μαντάμ Μελβίλ" του Ρίτσαρντ Νέλσον. Η ερωτική ιστορία μιας σαραντάχρονης καθηγήτριας και ενός δεκαεπτάχρονου μαθητή της.

ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ:Ο Νίκος Καμτσής ανεβάζει το "Blood moon" του πρωτοπαρουσιαζόμενου στην Ελλάδα Νίκολας Καζάν.

ΦΟΥΡΝΟΣ: Και φέτος το έργο "Μ' αγαπάς" από την ομάδα "Heart".

ΧΥΤΗΡΙΟ: Συνεχίζεται η "Σταγόνα στα γόνατα" που σχεδίασε η Λίνα Νικολοκοπούλου πάνω σε επτά ποιήματα του Ν. Λαπαθιώτη, με την Ρ. Βασιλακοπούλου.

ΧΩΡΑ: Ο Π. Ζούλιας συνεχίζει με το "Φάντασμα της Όπερας Ν2".