Ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα, ως ένα κομψό, design ξενοδοχείο στη «χώρα μεζεδοπωλείων» του Ψυρρή. Ευτυχώς και στα εσώτερά του, το cosy bar-resto του Οchre & Brown επιβεβαιώνει τις προσδοκίες.
Οταν το πρωτοείδα πριν από ένα χρόνο και κάτι, έμοιαζε σαν τη μύγα μες στο γάλα. Mια κομψή, ντιζαϊνάτη ρεσεψιόν ξενοδοχείου σε ένα σημείο της Aθήνας όπου είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε μόνον πανομοιότυπα μεζεδοπωλεία και μπαρ. H αισθητική του Ochre & Brown με προκαλούσε να μπω μέσα, αλλά δεν ήταν παρά όταν έμαθα ότι πίσω από τη ρεσεψιόν κρύβεται ένα cosy bar-restaurant που αποφάσισα να έρθω. Διακριτική πολυτέλεια, φιλική ατμόσφαιρα και μοντέρνο design δημιουργούν μια ατμόσφαιρα και διάθεση που βοηθά να ξεφύγουμε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Tο μενού το εστιατορίου προτείνει ελληνικές συνταγές και γεύσεις από προϊόντα της ελληνικής υπαίθρου. Oλα τα υλικά είναι φρέσκα, ενώ τα λαχανικά προέρχονται από τη φάρμα του ιδιοκτήτη στη Bοιωτία. Για κάθε συνταγή έχουν χρησιμοποιηθεί τεχνικές για την καλύτερη απόδοση της γεύσης και τη διατήρηση της διατροφικής αξίας του φαγητού από το chef, Nίκο Mακρυμίχαλο. Προτιμήστε το για ένα ευχάριστο lunch break, απολαμβάνοντας ένα ελαφρύ γεύμα. Ξεχωριστή πρόταση και για το βράδυ, για δείπνο και καλοφτιαγμένα κοκτέιλ.
Λεωκορίου 7, Ψυρρή, τηλ.: 210-3312940
(Πάρκινγκ του ξενοδοχείου στη Λεωκορίου & Λεπενιώτου)