Πως να Κλέψετε τους Κληρονόμους σας! Τελευταίες παραστάσεις...

31.10.2006
Η γνωστή κωμωδία του διάσημου Άγγλου συγγραφέα Άλαν Αίηκμπορν «Πως να Κλέψετε τους Κληρονόμους σας» παρουσιάζεται στο Θέατρο Περοκέ, σε μετάφραση και σκηνοθεσια Βασίλη Τσιβιλίκα και τον ίδιο στον πρωταγωνιστικό ρόλο!
Η γνωστή κωμωδία του διάσημου Άγγλου συγγραφέα Άλαν Αίηκμπορν «Πως να Κλέψετε τους Κληρονόμους σας» παρουσιάζεται στο Θέατρο Περοκέ, σε μετάφραση και σκηνοθεσια Βασίλη Τσιβιλίκα με τον ίδιο στον πρωταγωνιστικό ρόλο!

Κάντε κλικ στο [email protected], στείλτε mail και κερδίστε από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση του Σαββάτου 12 Μαίου και της Κυριακής 13 Μαίου!
Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 11 Μαίου.


Το «Πως να Κλέψετε τους Κληρονόμους σας» είναι μια κωμωδία που συνδιάζει όλο το γνώριμο «οπλοστάσιο»της φάρσας στην πιο πρωτότυπη μορφή της. Συγγραφείς του έργου στην πρώτη παρουσίαση του, τη δεκαετία 1920 για περίπου χίλιες παραστάσεις στο Aldwych Theater του Λονδίνου, ήταν οι Will Evans και Valentine.

Ο Άλαν Αίηκμπορν «φρέσκαρε» αυτή τη φάρσα για το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας, όπου παρουσιάστηκε το «Πως να Κλέψετε τους Κληρονόμους σας» πριν από μερικά χρόνια, δίνοντας της τη μορφή της παράστασης που θα παρακολουθήσουμε το χειμώνα στο ανακαινισμένο θέατρο Περοκέ.

Μια μυθική κληρονομιά, μια ιδιόμορφη διαθήκη, ένας αποτυχημένος εφευρέτης, ο από χρόνια αγνοούμενος εξάδελφος του και ένας πονηρός μπάτλερ είναι ο κεντρικός άξονας γύρω από τον οποίο περιπλέκεται το «Πως να Κλέψετε τους Κληρονόμους σας».

Κωμικές καταστάσεις, ανατροπές και πολύ μαύρο χιούμορ δείχνουν στους κληρονόμους κάθε εποχής ... πως να αξιοποιούν και να αξιώνουν τις κληρονομιές τους. Ο Άλαν Αίηκμπορν, δάσκαλος της σύγχρονης φάρσας, που με το χιούμορ του έχει κατακτήσει το παγκόσμιο θέατρο, δημιούργησε μια από τις πολυτιμότερες διασκευές γνωρίζοντας επιτυχία σε όποια χώρα κι αν παρουσιάστηκε. Στην Ελλάδα το «Πως να Κλέψετε τους Κληρονόμους σας» παρουσιάζεται για πρώτη φορά από έναν άλλο δάσκαλο της φάρσας, τον Βασίλη Τσιβιλίκα.

Συντελεστές :
Μετάφραση
: Βασίλης Τσιβιλίκας
Σκηνοθεσία : Βασίλης Τσιβιλίκας
Σκηνικά - Κοστούμια : Δέσποινα Βολίδη
Φωτισμοί : Παναγιώτης Μανούσης

Παίζουν :
Βασίλης Τσιβιλίκας, Άριελ Κωνσταντινίδη, Χρήστος Λιακόπουλος, Οδυσσέας Σταμούλης, Κοσμάς Ζαχάρωφ, Θεώνη Σκαλέρη, Ντάνος Λυγίζος, Αγάθη Κάλτσα Συμμετέχουν επίσης : η Ζωζώ Ζάρπα και ο Τρύφων Καρατζάς

Ημέρες και Ώρες Παραστάσεων :
Δευτέρα : Αργεί
Τρίτη : Αργεί
Τετάρτη : 19.15
Πέμπτη : 21.15
Παρασκευή : 21.15
Σάββατο : 18.15 (λαϊκή απογευματινή) και 21.15
Κυριακή : 18.15 και 21.15

Τιμές Εισιτηρίων :
Γενική Είσοδος : 20 €
Βραδινή Σαββάτου : 23 €
Λαϊκή Απογευματινή : 15 €
Φοιτητικό : 15 €

Διάρκεια : 120 λεπτά