Κινέζικη ατμόσφαιρα στο ''<strong>Οriental golden sun</strong>''

06.07.2001
Εναν επιτυχημένο συνδυασμό γνήσιας ανατολικής ατμόσφαιρας και αυθεντικών κινεζικών γεύσεων θα ανακαλύψετε στο εστιατόριο ''Oriental golden sun''. Θα μείνετε έκπληκτοι από την κλασική κινεζική ατμόσφαιρα που επικρατεί και γίνεται φανερή από πολλά στοιχεία της διακόσμησης του μαγαζιού. Φαναράκια και ξύλινα έπιπλα, παραδοσιακή απωανατολίτικη μουσική και αντικείμενα της κινεζικής παράδοσης συνιστούν το περιβάλλον του ''Oriental Golden sun''.
Εναν επιτυχημένο συνδυασμό γνήσιας ανατολικής ατμόσφαιρας και αυθεντικών κινεζικών γεύσεων θα ανακαλύψετε στο εστιατόριο ''Oriental golden sun''. Θα μείνετε έκπληκτοι από την κλασική κινεζική ατμόσφαιρα που επικρατεί και γίνεται φανερή από πολλά στοιχεία της διακόσμησης του μαγαζιού. Φαναράκια και ξύλινα έπιπλα, παραδοσιακή απωανατολίτικη μουσική και αντικείμενα της κινεζικής παράδοσης συνιστούν το περιβάλλον του ''Oriental Golden sun''. Για τώρα το καλοκαίρι, ωστόσο, μπορείτε να απολαύσετε τις ψαγμένες γεύσεις του εστιατορίου στον δροσερό κήπο με τα λουλούδια, μια πραγματική όαση στη ζέστη του ''κλεινού άστεως''.
Οι γεύσεις του ''Oriental Golden Sun'' βασίζονται σε παραδοσιακές συνταγές της καντονέζικης κουζίνας, κατασκευασμένες με αυθεντικά υλικά, χωρίς όμως να λείπουν και κάποιες πιο ''ευρωπαϊκές γεύσεις''. Πάντως, το μενού του εστιατορίου είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύπτει όλα τα γαστρονομικά γούστα των πελατών, καθώς διαθέτει πιάτα με θαλασσινά, κόκκινο και λευκό κρέας. Αρχίστε με τα κινέζικά ορεκτικά spring rolls και won ton. Υπάρχουν και οι διάφορες σούπες, που ίσως λόγω εποχής δεν ενδείκνυνται. Από τα κυριώς πιάτα, επιλέξτε την πάπια κρίσπι, το κοτόπουλο πανέ με κάρι και τις γαρίδες με σάλτσα στρειδιών. Μια διαφορετική γεύση είναι τα φιογκάκια με τυρί Philadelphia, αλλά και το κοτόπουλο με ''αυτοκρατορική'' σάλτσα. Ολες σχεδόν οι γεύσεις συνοδεύονται από τραγανιστό καντονέζικο ρύζι.
Τη απωανατολίτικη γευστική πανδαισία θα ολοκληρώσει το κλασικό κινεζικό επιδόρπιο ''τηγανητή μπανάνα με παγωτό'' ενώ το φαγητό σας θα συνοδεύσει η διαφορετική γεύση μια κινέζικης μπίρας. Αν. όμως, εξακολουθείτε να επιμένετε παραδοσιακά, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα λευκά ελληνικά κρασιά της κάβας.
Το ''Oriental Golden Sun'' είναι ένα από τα πιο καλόγουστα κινέζικα ρεστοράν της Αθήνας, σημείο συνάντησης γευσιγνωστών και μη της ανατολίτικης γευστικής παράδοσης.
''Oriental golden sun'' : Δημητρίου Ράλλη 18 Μαρούσι
Τηλέφωνο : 8063902, 8065380
Τιμή κατ' άτομο :7-8.000 δρχ.