''Γκοτζίλα'' στου Ψυρρή

03.10.2001
Το αγαπημένο μας εστιατόριο ''Γκοτζίλα'', που βρίσκεται στη δημοφιλή γειτονιά του Ψυρρή, μας υποδέχεται και την χειμερινή σεζόν ανανεωμένο, με 12 νέες γεύσεις που μας προκαλούν να τις δοκιμάσουμε όλες. Πρόκειται για το εστιατόριο που ξεχώρισε αμέσως για την πρωτοτυπία του τόσο στη διακόσμηση όσο και στις γεύσεις
Το αγαπημένο μας εστιατόριο "Γκοτζίλα", που βρίσκεται στη δημοφιλή γειτονιά του Ψυρρή, μας υποδέχεται και αυτή τη σεζόν. Ανανεωμένο, με 12 νέες γεύσεις που μας προκαλούν να τις δοκιμάσουμε όλες. Πρόκειται για το εστιατόριο που ξεχώρισε αμέσως για την πρωτοτυπία του, τόσο στη διακόσμηση όσο και στις γεύσεις. Το πρώτο πράγμα που θα σας κάνει εντύπωση στο ''Γκοτζίλα'' είναι η απόλυτα hi-tech διακόσμησή του : Η πρώτη ματιά θα σας θυμίσει κάτι από Νέα Υόρκη, οι λάτρεις και οι ταξιδιώτες όμως της Ανατολής θα δουν μπροστά τους σε μικρογραφία τον Υπόγειο του Τόκιο. Το inox, τα τέσσερα πολύχρωμα panel στους τοίχους και η οξιά ζεσταίνουν εντυπωσιακά την ατμόσφαιρα.

Ο κατάλογος του ''Γκοτζίλα" είναι εμπνευσμένος από γεύσεις και αρώματα της διεθνούς και της ανατολικής κουζίνας. Οι λάτρεις των φίνων και λεπτών γεύσεων θα ξαναβρούν στο "Γκοτζίλα" το αγαπημένο τους στέκι. Όσοι, δε, απολαμβάνουν τη διαφορετική νοστιμιά του sushi, το συγκεκριμένο εστιατόριο θα τους ενθουσιάσει καθώς το highlight των πιάτων είναι η γεύση του ωμού ψαριού με σολομό. Υπάρχει, επίσης, μεγάλη ποικιλία από σαλάτες με φρέσκα λαχανικά της εποχής. Σπεσιαλιτέ του μαγαζιού είναι, πάντως, τα πιάτα με τις γεύσεις sushi, maki, nigiri και sashimi, ενώ τα νέα πιάτα noodles θα ενθουσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες.

Την οπτική και γευστική απόλαυση σας θα ολοκληρώσει αρμονικά η μουσική, με επιλογές από instrumental, new age, ambient & ethnic.

Γκοτζίλα : Ρήγα Παλαμήδου 5 Ψυρρή
Τηλέφωνο : 3221086
Καθημερινά: 13:00- 01:30
Σαββατοκύριακα: 13:00-02:00
Τιμή κατ' άτομο : 6-7.000 δρχ.