Ένα αστυνομικό απρόοπτο στο Σμαρούλα

14.06.2001
"Πρωτότυπο μείγμα από βιτριόλι και μαρμελάδα" το χαρακτήρισε ο Άλφρεντ Χίτσκοκ. Διαθέτει ανατροπές, μυστήριο, απρόοπτα, παράδοξες κι απρόβλεπτες εξελίξεις, υποχθόνιο χιούμορ σύμφωνα με το σκηνοθέτη, Μανούσο Μανουσάκη. Στο "Ρούμι, λεμόνι και λευκό κρασί: Ένα αστυνομικό απρόοπτο" του Ρομπέρ Τομά όλες οι εκδοχές της λύσης του μυστηρίου είναι πιθανές. Απαιτεί όμως και την interactive συμμετοχή των θεατών, προσθέτει, ο εις εκ των πρωταγωνιστών, Φίλιππος Σοφιανός.
"Πρωτότυπο μείγμα από βιτριόλι και μαρμελάδα" το χαρακτήρισε ο Άλφρεντ Χίτσκοκ. Διαθέτει ανατροπές, μυστήριο, απρόοπτα, παράδοξες κι απρόβλεπτες εξελίξεις, υποχθόνιο χιούμορ σύμφωνα με το σκηνοθέτη, Μανούσο Μανουσάκη. Στο "Ρούμι, λεμόνι και λευκό κρασί: Ένα αστυνομικό απρόοπτο" του Ρομπέρ Τομά όλες οι εκδοχές της λύσης του μυστηρίου είναι πιθανές. Απαιτεί όμως και την interactive συμμετοχή των θεατών, προσθέτει, ο εις εκ των πρωταγωνιστών, Φίλιππος Σοφιανός, ενώ ο έτερος της παρέας, Ηλίας Λογοθέτης μιλά για ένα έργο σύγχρονο, γεμάτο μυστήριο, γραμμένο με μαστοριά. Παίζουν επίσης οι: Αγγελική Δημητρακοπούλου, Μαρία Ζαχαρή, Νίκος Μπουρνιάς και ο Θάνος Καληώρας.

Σύμφωνα με την υπόθεση η γυναίκα του Ντανιέλ, μετά από ένα μικροκαυγαδάκι τον εγκαταλείπει. Εκείνος με τη βοήθεια ενός ιδιόρρυθμου αστυνόμου και ενός μυστηριώδους αβά, καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να τη βρει. Μάταια... Ώσπου κάποια στιγμή η σύζυγος επανεμφανίζεται... Από κει κι ύστερα τα πράγματα μπερδεύονται. Απρόβλεπτες και συνάμα μυστηριώδεις καταστάσεις που δεν στερούνται κωμικών στοιχείων εξυφαίνονται επί σκηνής...

Πρεμιέρα: Παρασκευή 15 Ιουνίου, στο θέατρο "Σμαρούλα"