Γνωρίστε την κινέζικη κουζίνα στο Bee Garden

11.06.2001
Ενα ιδιαίτερα καλόγουστο κινέζικο εστιατόριο βρίσκεται στην καρδιά της Νέας Σμύρνης, κερδίζοντας εδώ και καιρό τις καλύτερες εντυπώσεις των θαυμαστών της ανατολίτικης κουζίνας. Σ' ένα καλαίσθητο περιβάλλον σε έντονες αποχρώσεις του ροδί και του λευκού, και με μια μεγάλη σκάλα να δεσπόζει στο χώρο, το εστιατόριο Βee Garden είναι διακοσμημένο με παραδοσιακά στοιχεία της Απω Ανατολής.
Ενα ιδιαίτερα καλόγουστο κινέζικο εστιατόριο βρίσκεται στην καρδιά της Νέας Σμύρνης, κερδίζοντας εδώ και καιρό τις καλύτερες εντυπώσεις των θαυμαστών της ανατολίτικης κουζίνας. Σ' ένα καλαίσθητο περιβάλλον σε έντονες αποχρώσεις του ροδί και του λευκού, και με μια μεγάλη σκάλα να δεσπόζει στο χώρο, το εστιατόριο Βee Garden είναι διακοσμημένο με παραδοσιακά στοιχεία της Απω Ανατολής. Στα θετικά στοιχεία της διακόσμησης του μαγαζιού περιλαμβάνονται ο απαλός φωτισμός και τα τραπεζάκια για το φαγητό, τα οποία είναι ιδιαίτερα καλαίσθητα και άνετα. Στο κατάστημα υπάρχει και μπαρ, για όσους θέλουν να απολαύσουν το ποτό τους.
Ο κατάλογος του Bee Garden είναι εμπνευσμένος από τις γεύσεις και τα αρώματα της Απω Ανατολής, με τους σεφ του μαγαζιού να μεγαλουργούν σε πιάτα δύσκολα και απαιτητικά. Τα ορεκτικά που ξεχωρίσαμε είναι τα σπρινγκ ρόλς με λαχανικά, το τηγανητό γουον τον αλλά και το ντάμπλινγκ ατμού με κιμά. Από τα κύρια πιάτα δοκιμάσαμε τις γαρίδες σατάι, το κοτόπουλο με την καυτερή σάλτσα αλλά και τα ανάμικτα λαχανικά στον ατμό. Πολύ καλή και η πάπια Πεκινού με τα πιτάκια και τη σος.
Μετά τα πολύ ενδιαφέροντα κύρια πιάτα, τα επιδόρπια ήταν εξίσου εύγευστα και εντυπωσιακά στην παρουσίαση. Ξεχωρίσαμε την τηγανητή μπανάνα και μήλο με πάγωτο σοκολάτα και κρέμα. Το γεύμα σας θα συνοδεύσει κάποιο από τα κρασιά της αρκετά ενημερωμένης κάβας του μαγαζιού.
Bee Garden : Κυδωνίων 30 Νέα Σμύρνη
Τηλέφωνο : 9319711
Τιμή κατ' άτομο : 6-7.000
Air C