Γεύση Χριστουγέννων στη Fnac!

15.12.2005
Το forum της Fnac παίρνει γεύση Χριστουγέννων! Αγαπημένοι μάγοι της κουζίνας (Τασία Δενδρινού, Αγλαία Κρεμέζη, Στέλιος Παρλιάρος, Βαγγέλης Δρίσκας) φτιάχνουν με τη βοήθειά σας χριστουγεννιάτικες συνταγές, η Σώτη Τριανταφύλλου μιλά για τη "Συγχώρεση", ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μανώλης Φάμελλος ερμηνεύουν αγαπημένα τους τραγούδια, ενώ ακολουθεί και ένα πραγματικό διήμερο μαγείας!
Παρακολούθησε ελευθερα Live συναυλίες, συζητήσεις, αφιερώματα, παρουσιάσεις βιβλίων στη FNAC

Τριήμερο Μαγειρικής 16, 17, 18/12
Το forum της Fnac παίρνει γεύση Χριστουγέννων. Οι 3 γνωστοί μάγοι της κουζίνας (Τασία Δενδρινού, Αγλαία Κρεμέζη, Βαγγέλης Δρίσκας) φτιάχνουν με τη βοήθειά σας χριστουγεννιάτικες συνταγές .

- Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου: Τασία Δενδρινού
Η Τασία από το Φισκάρδο σας δίχνει πως να φτιάξετε Χριστουγεννιάτικη σαλάτα με ρόκα, σπανάκι & ρόδι, φέρνει παραδοσιακά κεφαλλονίτικα προιόντα και κερνάει κρασί του Συνεταιρισμού Ρομπόλας Κεφαλλονιάς.
Ώρα έναρξης: 18.30

- Σάββατο 17 Δεκεμβρίου: Βαγγέλης Δρίσκας
Ο Βαγγέλης Δρίσκας σας οδηγεί στα μονοπάτια της δημιουργικής κουζίνας με βάση τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά. Δίνει οδηγίες για τον τρόπο που διαλέγονται, προετοιμάζονται και συντηρούνται και συμβουλές για τον τρόπο που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στις χριστουγεννιάτικες συνταγές σας.
Ώρα έναρξης: 12.00

- Κυριακή 18 Δεκεμβρίου: Αγλαία Κρεμέζη
Η Αγλαία Κρεμέζη μοιράζεται μαζί σας τα μυστικά για τα άγρια χειμωνιάτικα χόρτα. Περιγράφει τα χαρακτηριστικά και τη γεύση τους και δίνει οδηγίες για να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τα εποχιακά προϊόντα. Ελάτε για να δοκιμάσετε γλυκοκαυτερό γλάσο από κυδώνια και σταφίδες, αλλά και το τσάι της Αγλαϊας με αρωματικά από τον κήπο της στη Τζιά.
Ώρα έναρξης: 12.00

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου
Σώτη Τριανταφύλλου " Συγχώρεση"
Συνάντηση με τη Σώτη Τριανταφύλλου στη Fnac.
Η συγγραφέας θα μιλήσει για τη νουβέλα της ‘Η Συγχώρεση’ και με αφορμή το θέμα του βιβλίου, θα συζητήσει μαζί σας για τη βία του κόσμου και για την καλοσύνη. Παράλληλα θα προβληθούν αποσπάσματα από το ντοκιμαντέρ του Τάσου Ρηγόπουλου «Η θανατική ποινή στη Δύση».
Ώρα έναρξης: 19.00

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου
Φίλιππος Πλιάτσικας "Τί δεν έμαθε ο Θεός"
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, έρχεται στη Fnac για ένα ακουστικό σετ με τραγούδια από το νέο προσωπικό του δίσκο ‘Τί δεν έμαθε ο Θεός’. Ο Φίλιππος θα ερμηνεύσει τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ, όπως το ‘Θάλασσα’, το ‘Πες κάτι’ και το ‘Πηγαίνω μόνος’, τα οποία περιλαμβάνονται σε αυτόν τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο και πρώτο μετά τη διάλυση των ΠΥΞ ΛΑΞ.
Ώρα έναρξης: 19.00

Διήμερο Μαγείας 23 & 24 Δεκεμβρίου

- Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου : Η Νεράιδα Ευτυχία Επιθυμία
Νεράιδες και νεραιδόσκονη θα μπερδευτούν στο Forum της Fnac λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα για τους μικρούς μας φίλους. Η Νεράιδα Ευτυχία Επιθυμία σας μεταφορφώνει σε νεράιδες, ιππότες και όμορφα λουλούδια για να ζήσετε μέσα από το θεατρικό παιχνίδι στιγμές μαγείας.
Ώρα έναρξης: 19.00

- Σάββατο 24 Δεκεμβρίου : Η Μάγισσα Σουμουτού και Το Σοφό Βιβλίο
Η συγγραφέας Βάσω Ψαράκη ως Μάγισσα Σουμουτού και ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς θα διαβάσουν και θα παίξουν με τρόπο μαγικό τις μαγικές ιστορίες του Σοφού Βιβλίου. Σε αυτή τη συνάντησή της με τα παιδιά, η μάγισσα Σουμουτού τους υπόσχεται μικρές δημιουργικές εκπλήξεις και υπογράφει αντίτυπα των βιβλίων της.
Ώρα έναρξης: 12.00

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου
Στέλιος Παρλιάρος "Όλο Σοκολάτα"
Ο μετρ της σοκολάτας Στέλιος Παρλιάρος, λίγες μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου, έρχεται στη Fnac για να αποκαλύψει μικρά μυστικά της ζαχαροπλαστικής. Στο forum της Fnac, θα προσφέρει σοκολατένια γλυκά και καφέ που ο ίδιος έχει επιμεληθεί και θα δώσει οδηγίες για το πώς θα φτιάξετε ‘Βασιλόπιττα με Σοκολάτα’.
Ώρα έναρξης: 18.30

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου
Μανώλης Φάμελλος "Ποτέ όπως πριν"
Το forum της Fnac γεμίζει μελωδίες. Ο Μανώλης Φάμελλος συναντιέται με τους θαυμαστές του για να τραγουδίσει κομμάτια που αγαπήθηκαν μέσα από την τελευταία δισκογραφική δουλειά του ‘Ποτέ Όπως Πριν’ και υπογράφει αυτόγραφα.
Ώρα έναρξης: 19.00