Η Μαντόνα δανείζει πίνακά της στην Tate Modem

25.04.2001
Η Μαντόνα συμφώνησε να παραχωρήσει ένα πίνακα που της ανήκει στη Γκαλερί Σύγχρονης Τέχνης Tate του Λονδίνου για μια έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του χρόνου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γκαλερί. Η Μαντόνα παραχώρησε τον πίνακα " Αυτοπροσωπογραφία μαζί με Μαϊμού" της μεξικάνας ζωγράφου Φρίντα Κάλο, που έχει πεθάνει το 1954.
Η Μαντόνα συμφώνησε να παραχωρήσει ένα πίνακα που της ανήκει στη Γκαλερί Σύγχρονης Τέχνης Tate του Λονδίνου για μια έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του χρόνου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γκαλερί.
Η Μαντόνα παραχώρησε τον πίνακα "Αυτοπροσωπογραφία μαζί με Μαϊμού" της μεξικάνας ζωγράφου Φρίντα Κάλο, που έχει πεθάνει το 1954. Ο πίνακας αυτός ανήκε στην καλλιτεχνική συλλογή της εταιρίας ΙΒΜ μέχρι που πουλήθηκε το 1995. Ο πίνακας της Κάλο περιλαμβάνεται στα 450 έργα που θα εκτεθούν στην Γκαλερί Tate με το γενικό τίτλο "Υπερεαλισμός: Επιθυμία Απεριορίστη" και θα διαρκέσει απο τις 20 Σεπτεμβρίου έως τις 16 Δεκεμβρίου.
Η ίδια έκθεση θα μεταφερθεί στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης στην περίοδο 28 Ιανουαρίου με 6 Μαϊου 2002. Στην ίδια έκθεση περιλαμβάνονται έργα των Σαλβαντόρ Νταλί, Μάν Ρέι, Μαξ Ερνστ και Αλμπέρντο Τζιακομέτι.