«Εχθροί εξ αίματος» έως τις 17 Μαϊου

10.04.2009
Ο Αρκάς ως θεατρικός συγγραφέας μάς συστήθηκε μέσω του έργου «Εχθροί εξ αίματος». Η παράσταση, με τη σκηνοθεσία του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου στο «Θέατρο του Νέου Κόσμου», έχει «σπάσει ταμεία». Γι' αυτό συνεχίζεται και μετά το Πάσχα, έως τις 17 Μαϊου.

Ο Αρκάς ως θεατρικός συγγραφέας μάς συστήθηκε μέσω του έργου «Εχθροί εξ αίματος». Η παράσταση, με τη σκηνοθεσία του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου στο «Θέατρο του Νέου Κόσμου», έχει «σπάσει ταμεία», και γι αυτό συνεχίζεται και μετά το Πάσχα, έως τις 17 Μαϊου.

Πέραν της συγκεκριμένης ημερομηνίας, οι «Εχθροί» θα κάνουν διακοπές. Και ήδη έχουν καταστρώσει τα χειμερινά τους πλάνα. Του χρόνου θα ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη, οπότε δεν υπάρχει καμία ελπίδα να τους ξαναδούμε στο κλεινόν άστυ. Γι αυτό οι ενδιαφερόμενοι ας... σπεύσουν!

Το έργο

Στο νοσοκομείο, ύστερα από ένα τροχαίο ατύχημα, ο οργανισμός βρίσκεται σε κώμα. Κι ενώ τα ευγενή όργανα δίνουν τη μάχη της ζωής, το Παχύ και το Λεπτό Έντερο, δυο άσπονδοι φίλοι, προσπαθούν να εκτιμήσουν την κατάσταση, από την οποία εξαρτάται άμεσα και η δική τους επιβίωση. Το Δεξί Νεφρό τούς παρέχει πληροφορίες, δεν ξέρουν όμως αν πρέπει να το εμπιστευθούν. Οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν, όπως και τα σατανικά σχέδια εκδίκησης, πάνω απ' όλα όμως πλανιέται η μεγάλη απειλή ότι το τέλος μπορεί να μην είναι και μακριά: γιατί ο μεγάλος αρχηγός, ο Εγκέφαλος, είναι αλκοολικός κι έχει βαρέσει διάλυση.

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος
Επιμέλεια κίνησης: Αγγελική Στελλάτου
Σκηνικά - Κοστούμια: Μαγιού Τρικεριώτη
Μουσική: Λαέρτης Μαλκότσης
Σχεδιασμός φωτισμών: Σάκης Μπιρμπίλης
Βοηθός σκηνοθέτη: Άννα Τσαπάρα

Παίζουν οι ηθοποιοί: Λαέρτης Μαλκότσης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Παντελής Δεντάκης.

Ημέρες και Ώρες παραστάσεων
Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 9.15 μ.μ.
Κυριακή 7.30 μ.μ. & 10.15 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων
20 €, Φοιτητικό 15 €
Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη 18 €

Θέατρο του Νέου Κόσμου
Αντισθένους 7 & Θαρύπου, ΦΙΞ
Τηλ: 210 9212900
www.theatroneoukosmou.gr