Όχι αλλού γι αλλού, αλλά στο Da Lu!

17.08.2004
Όσοι πιστεύουν πως...ο έρωτας περνάει από το στομάχι, από τους καλύτερους προορισμούς για την περίπτωση αυτή είναι το "DA LU". Εδώ και 14 χρόνια, στην Μύκονο, το Χαλάνδρι και το Κεφαλάρι ο συγκεκριμένος χώρος
Όσοι πιστεύουν πως...ο έρωτας περνάει από το στομάχι, από τους καλύτερους προορισμούς για την περίπτωση αυτή είναι το "DA LU". Εδώ και 14 χρόνια, στην Μύκονο, το Χαλάνδρι και το Κεφαλάρι ο συγκεκριμένος χώρος έχει ταΐσει ερωτευμένους αλλά και μη ερωτευμένους, όπου όλοι τους είχαν ένα κοινό: επιθυμούσαν να συνδυάσουν το σωστό περιβάλλον, το καλό φαγητό και την θέα. Κι όσοι πιστεύουν πως λίγες είναι οι περιοχές της Αθήνας που προσφέρουν καλή θεά, θα αναθεωρήσουν όταν επισκεφτούν το εστιατόριο στο Κεφαλάρι, στη γωνία της πλατείας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, πως πολλοί το έχουν χαρακτηρίσει ως το πιο όμορφο μπαλκόνι των βορείων προαστίων. Οι μεγάλες τζαμαρίες που διαθέτει, προσφέρουν υπέροχη θέα ακόμη και μες στο χειμώνα.
Ο εσωτερικός χώρος είναι ευχάριστος και μοντέρνος δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια. Κανείς ξεκινάει τη βραδιά του στο "DA LU με ένα απεριτίφ στο μπαρ, ενώ μπορεί να απολαύσει το γεύμα του στους άνετους καναπέδες, που λειτουργούν συγχρόνως χαλαρωτικά για τους καταπονημένους από το βαρύ πρόγραμμα της μέρας. Μάλιστα, στον χώρο υπάρχουν απομονωμένες γωνίες, που ενδείκνυνται για επαγγελματικά γεύματα. Το σέρβις είναι ευγενικό και σβέλτο, ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις των θαμώνων. Σε ένα από τα διπλανά τραπεζάκια μπορείτε να δείτε να γευματίζουν επώνυμοι θαμώνες του "DA LU", όπως αγαπημένοι ηθοποιοί, αλλά και γνωστοί επιχειρηματίες.

Μενού
Η κουζίνα είναι αμιγώς ιταλική κι εξειδικευμένη στα θαλασσινά. Βέβαια, υπάρχουν κι εναλλακτικές προτάσεις για όσους δεν είναι φίλοι του είδους. Τα παλιά κλασικά πιάτα, όπως σπαγγέτι με αστακό η πέννες με καραβίδες συμπληρώνονται με καινοτομίες τόσο στα είδη πάστας : spugnie, mafalde, cordelle, calamaretti (προσωπική εισαγωγή από την Ιταλία) όσο και στις σάλτσες που κρατώντας πάντα τη γνωστή ποιότητα "DA LU" ακολουθούν τις τάσεις της μόδας.

Κρασιά Εδώ, η λίστα περιλαμβάνει 200 περίπου ετικέτες απ' όλο τον κόσμο, οπότε οι θαμώνες έχουν την δυνατότητα να κάνουν πολλούς και καλούς συνδυασμούς με το πιάτο που παραγγέλνουν. Επίσης, οι οίνοι μπορούν να συνδυαστούν και με κάποια από τα επιδόρπια που εναλλάσσονται διαρκώς, όπως ένα σορμπέ λεμόνι με σαμπάνια!


Δηληγιάννη 56, Κηφισιά
τηλ: 2108089988,
Τιμές: 29,35 - 38,00 EURO