Πολύ κακό για το τίποτα ... στην Κρήτη!

21.06.2004
Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης στα πλαίσια της καλοκαιρινής του παραγωγής θα παρουσιάσει το έργο του Σαίξπηρ "Πολύ κακό για το τίποτα" σε μετάφραση Ζάννας Αρμάου και σκηνοθεσία Θανάση Θεολόγη.
Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης στα πλαίσια της καλοκαιρινής του παραγωγής θα παρουσιάσει το έργο του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ "Πολύ κακό για το τίποτα" σε μετάφραση Ζάννας Αρμάου.

Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία-προσαρμογή Θανάση Θεολόγη, σκηνικά - κοστούμια Αντώνη Χαλκιά, μουσική Μανόλη Μανουσάκη, χορογραφίες Έφης Καρακώστα, στίχους Γιάννη Καλατζόπουλου.

Τους ρόλους του έργου θα ερμηνεύσουν οι ηθοποιοί : Νίκος Δαδινόπουλος, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Άννα Κουτσαφτίκη, Μανόλης Σορμαϊνης, Στέλιος Καλαθάς, Μαριέττα Σαββανή, Μαρίνος Δεσύλλας, Μαρία Γουλά, Νίκος Τουρνάκης.

Η πρεμιέρα του έργου θα γίνει στα Χανιά, τη Δευτέρα 5 Ιουλίου 2004, στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου, ημέρα που αρχίζουν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Χανίων, όπου και θα δοθεί άλλη μία παράσταση την Τρίτη 6 Ιουλίου 2004.
Στο Ηράκλειο, η παράσταση έχει ενταχθεί στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου, και θα παρουσιαστεί στο Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης" την Τετάρτη 7 Ιουλίου.
Ενώ στο Ρέθυμνο, η παράσταση έχει ενταχθεί στο Αναγεννησιακό Φεστιβάλ Ρεθύμνου, όπου και θα παρουσιαστεί στο Θέατρο "Ερωφίλη" στη Φορτέτζα, την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Ιουλίου 2004.
Με το έργο αυτό το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης θα περιοδεύσει σε ολόκληρη την Κρήτη και στην υπόλοιπη Ελλάδα.