Στην Τουρκάλα Αϊσερ Τουντς το βραβείο της Scripta 2004

25.05.2004
Περίπου 4.000 επισκέπτες δέχθηκε η 1η Διεθνής Εκθεση Βιβλίου Scripta 2004 που διοργάνωσε η Helexpo, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου, τους Ελληνες εκδότες και την υποστήριξη του υπουργείου Πολιτισμού, από τις 19 έως τις 23 Μαϊου, στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης. Φέτος, το 7ο βραβείο Balkanika, απέσπασε η τουρκάλα συγγραφέας Αϊσερ Τουντς.
Περίπου 4.000 επισκέπτες δέχθηκε η 1η Διεθνής Εκθεση Βιβλίου Scripta 2004 που διοργάνωσε η Helexpo, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου, τους Ελληνες εκδότες και την υποστήριξη του Yπουργείου Πολιτισμού, από τις 19 έως τις 23 Μαϊου, στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης.

Συμμετείχαν 121 εκθέτες από την Ελλάδα και από έξι ακόμη χώρες, και συγκεκριμένα την Αλβανία, τη Βουλγαρία, τη Γερμανία, το Ισραήλ, την Ισπανία και την Κύπρο.
Φέτος, το 7ο βραβείο Balkanika, απέσπασε η τουρκάλα συγγραφέας Αϊσερ Τουντς. Σημειώνεται ότι στο διαγωνισμό απονομής του βραβείου με θέμα "Βαλκανική Λογοτεχνία και Ευρώπη", ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Scripta, μετείχαν εφτά χώρες και συγκεκριμένα από η Αλβανία, η Βουλγαρία, η Ελλάδα, η Ρουμανία, η Σερβία - Μαυροβούνιο, η Τουρκία και η FYROM.