"Κινέζικο με φαντασία"!

19.04.2004
Για όσους επιθυμούν τη φαντασία στο φαγητό και είναι φαν της κινέζικης κουζίνας, ο ιδανικός προορισμός είναι το China's Food and Fantasy. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά κινέζικα εστιατόρια της πόλης, που μέσα στα τρία χρόνια
Για όσους επιθυμούν τη φαντασία στο φαγητό και είναι φαν της κινέζικης κουζίνας, ο ιδανικός προορισμός είναι το China's Food and Fantasy. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά κινέζικα εστιατόρια της πόλης, που μέσα στα τρία χρόνια λειτουργίας του έχει αποκτήσει το δικό του απαιτητικό κοινό. Το ωράριο του, δε, (λειτουργεί από το μεσημέρι) επιτρέπει σε businessmen και businesswomen της περιοχής να περάσουν εκεί το break τους.

Χώρος
Η διακόσμηση είναι μινιμαλιστική, αποφεύγοντας τις κλασικές κινέζικες υπερβολές. Το χρώμα που παίζει στον χώρο είναι η 'ώχρα, ενώ παντού κυριαρχεί το ξύλο.

Κουζίνα
Λογικό είναι εδώ οι κινέζικες γεύσεις να έχουν τον πρώτο ρόλο. Ωστόσο, το εν λόγω εστιατόριο δεν ενδείκνυται μόνο για τους φαν της συγκεκριμένης κουζίνας. Στο μενού, δηλαδή, εκτός από τα κλασικά spring rolls και τη γλυκόξινη σάλτσα υπάρχουν και άλλες γεύσεις όχι και τόσο κινέζικες. Έτσι, κάποιος που δεν του αρέσει η κουζίνα αυτή μπορεί να πάρει μία σαλάτα με αβοκάντο ή σολομό, αλλά και αρκετά ψητά σχάρας.

Τι να ξέρετε:
· Κάθε Κυριακή λειτουργεί μπουφές με 17 ευρώ το άτομο.
· Παίζει ethnic μουσική


Λεωφ. Συγγρού 207, Ν. Σμύρνη
Τηλ: 210-9345271
Τιμή: 25 ευρώ το άτομο (με κρασί)