Χρυσές διατροφές και θεϊκές δίαιτες από τη Λένα Τερκεσίδου!

17.12.2003
Τρία πολύ ενδιαφέροντα βιβλία της Λένας Τερκεσίδου κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Καστανιώτη: "Η δίαιτα που έκανε θέα την Αφροδίτη", "Η Χρυσή διατροφή των αρχαίων ολυμπιονικών" και οι "Πολύτιμες αρχαίες αφροδισιακές συνταγές". Το e-go σας τα παρουσιάζει!
Τρία πολύ ενδιαφέροντα βιβλία της Λένας Τερκεσίδου κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Καστανιώτη: "Η δίαιτα που έκανε θέα την Αφροδίτη", "Η Χρυσή διατροφή των αρχαίων ολυμπιονικών" και οι "Πολύτιμες αρχαίες αφροδισιακές συνταγές". Το e-go σας τα παρουσιάζει!

Η δίαιτα που έκανε θέα την Αφροδίτη

Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει ένα υγιεινό πρόγραμμα "αποτοξίνωσης" και αδυνατίσματος τεσσάρων εβδομάδων, προσαρμοσμένο στις μέρες μας, που μας βοηθάει να χάσουμε εύκολα βάρος, χωρίς να νιώθουμε πείνα, στέρηση ή σωματική και ψυχολογική κούραση.
Η ευρηματικότητα της "Δίαιτας που έκανε θεά την Αφροδίτη" αφορά στο ότι μπορούμε να επιλέξουμε και να εφαρμόσουμε το προσωπικό διαιτητικό πρόγραμμα που μας ταιριάζει ανάλογα με τις ανάγκες και την εκάστοτε διάθεσή μας.
Η ευέλικτη αυτή μέθοδος απώλειας βάτους έχει εφαρμοστεί σε πλήθος γυναικών και ανδρών με θεαματικά αποτελέσματα. Εδώ θα βρείτε τα εξής προγράμματα για μόνιμη απώλεια βάρους:
- Αποτοξίνωση και γρήγορη απώλεια βάρους (2-3 κιλά σε μία εβδομάδα)
- Αποτοξίνωση και σταδιακή απώλεια βάρους (3-4 κιλά σε τρεις εβδομάδες)
- Αποτοξίνωση και μεγάλη απώλεια βάρους (5-6- κιλά σε ένα μήνα)
- Αποτοξίνωση και σταδιακή απώλεια πολλών κιλών (8-10 κιλά σε δύο μήνες)


Η Χρυσή διατροφή των αρχαίων ολυμπιονικών

Ποια μυστικά γνώριζαν οι πρόγονοί μας και διατηρούσαν το σώμα και το πνεύμα του υγιή; Ποιες ήταν οι τροφές και τα βότανα που χάριζαν ευεξία, αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, ενέργεια, δύναμη, ευφυΐα, ενθουσιασμό;
Το διατροφικό πλαίσιο της εποχής ήταν ένας από τους παράγοντες που βοήθησαν τους αρχάιους έλληνες Ολυμπιονίκες να διαπρέψουν και να καταξιωθούν.
Μέσα από αυτή τη γνώση μπορούμε να αξιολογήσουμε τα οφέλη της διατροφής αυτής, στην οποία βασίζεται η Μεσογειακή Δίαιτα και να την ακολουθήσουμε όπως προτείνεται στο βιβλίο. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά παρουσιάζεται και αναλύεται ένα τόσο πρωτότυπο και ενδιαφέρον θέμα που αφορά όλους μας, αθλητές και μη,.


Πολύτιμες αρχαίες αφροδισιακές συνταγές

Οι μοναδικές γνώσεις των αρχαίων Ελλήνων σχετικά με τις τροφές και τα βότανα που διήγειραν τον ερωτισμό και ερέθιζαν τη φαντασία τους συνέβαλαν στην αρμονική συνύπαρξη σώματος και πνεύματος, που οι αρχαίοι πρόγονοι μας είχαν επιτύχει.
Οι σημαντικές αυτές γνώσεις μπορούν και σήμερα εφόσον αξιοποιηθούν, να μας προσφέρουν ενέργεια, ευδαιμονία, απόλαυση. Οι αφροδισιακές συνταγές που παρουσιάζονται σε αυτό το βιβλίο έχουν στόχο να διεγείρουν τον αισθησιασμό των ζευγαριών και είναι προσαρμοσμένες στη σύγχρονη εποχή.
Οι "Πολύτιμες αρχαίες αφροδισιακές συνταγές είναι ένα βιβλίο που για πρώτη φορά καταπιάνεται με το θέμα αυτό και το φέρνει στην επιφάνεια κάνοντας ένα ταξίδι- μέσα από έρευνα και φαντασία- σε εποχές που η γεύση ήταν επιστήμη.