Transit: Ενα μουσικό ταξίδι στο Θέατρο Τέχνης!

11.12.2003
Mία παράσταση που πρωταγωνιστούν η μουσική και το τραγούδι. Ενα ταξίδι - Tραnsito- από πολιτισμό σε πολιτισμό, με ακούσματα Ανατολής και Δύσης. Τα πρόσωπα που αναδύονται μέσα απ' αυτόν τον Μουσικό Κόσμο, είναι άνθρωποι που η κοινωνία τους απομακρύνει και τους οδηγεί στο περιθώριο.
Mία παράσταση που πρωταγωνιστούν η μουσική και το τραγούδι. Ενα ταξίδι - Transito- από πολιτισμό σε πολιτισμό, με ακούσματα Ανατολής και Δύσης. Τα πρόσωπα που αναδύονται μέσα απ' αυτόν τον Μουσικό Κόσμο, είναι άνθρωποι που η κοινωνία τους απομακρύνει και τους οδηγεί στο περιθώριο.
Οι ηθοποιοί και οι μουσικοί της παράστασης, αλλάζοντας συνεχώς πρόσωπα, με οδηγό τη μουσική, μεταδίδουν συναισθήματα με σκοπό να παρασύρουν τον θεατή στην ψυχαγωγία, τον προβληματισμό και στην αισιοδοξία για καλύτερες ανθρώπινες σχέσεις. Μία παράσταση με στοιχεία από Καμπαρέ και Τσίρκο.
Τριάντα τραγούδια απ' όλο τον κόσμο.
Τριάντα διαφορετικές ατμόσφαιρες, δημιουργούν ένα πολύχρωμο. Πρωτότυπο μουσικό θέαμα.

Η παράσταση ανεβαίνει στο θέατρο τέχνης Κάρολος Κουν, Φρυνίχου 14 Πλάκα. Η δραματουργική επεξεργασία της παράστασης είναι της Κάτιας Γέρου, η σκηνοθεσία του Θόδωρου Γράμψα, η μουσική σύνθεση- διασκευές- διδασκαλία του Θοδωρή Οικονόμου, τα σκηνικά του Κυριάκου Κατζουράκη, τα κοστούμια της Χρυσάς Βουδούρογλου, η κινησιολογική επιμέλεια της Υβόννης Ριμπάρ και οι φωτισμοί της Μελίνας Μάσχα.

Παίζουν και τραγουδούν οι : Κάτια Γέρου, Σταύρος Σιόλας, Μαργαρίτα Βαρλάμου, Τζουζέπε Τορναμπένε
Πιάνο: Θοδωρής Οικονόμου
Σαξόφωνα- φλάουτο: Τζουζέπε Τορναμπένε

Εναρξη παραστάσεων: 17 Δεκεμβρίου

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη- Πέμπτη- Παρασκευή: 21.15
Σάββατο: 18.15 (λαϊκή απογευματινή) και 21.15
Κυριακή: 20.00

Τιμές εισιτηρίων: 18 ευρώ- 15 ευρώ (λαϊκή απογευματινή), 12 ευρώ