Βιβλία για παιδιά από τις εκδόσεις Καστανιώτη!

02.12.2003
Βιβλία για παιδιά κάθε ηλικίας κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις Καστανιώτη με προσεγμένο σχεδιασμό, ποικιλία θεμάτων και πλούσια εικογράφηση!
&00 Γιάννα Μυράτ, Για πάντα μαζί

Το φλάουτο και το κλαρινέτο παίζουν μαζί σε μία ορχήστρα και είναι οι καλύτεροι φίλοι. Τους αρέσει να κάνουν να κάνουν βόλτες στο δάσος, να απολαμβάνουν τη φύση και να την ευχαριστούν χαρίζοντας της τις όμορφες μελωδίες τους. Μία κακιά μάγισσα όμως ζηλεύει πολύ και κάνει τα πάντα για να χωρίσει τους αγαπημένους φίλους. Στέλνει τον άνεμο, τη βροχή, τη ζεστή... όλα τα στοιχεία της φύσης για να τους πολεμήσουν. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές θα εμφανιστούν οι καλές νεράιδες του δάσους και θα κάνουν τα πάντα για να τους βοηθήσουν.
Το βιβλίο συνοδεύεται από ένα CD, όπου η ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου αφηγείται την ιστορία, ενώ ακούγονται κομμάτια κλασικής μουσικής επιλεγμένα και διασκευασμένα για φλάουτο και κλαρίνετο από τη Γιάννα Μυράτ. Μέσα από τις όμορφες εικόνες, τη μοναδική αφήγηση και τη μουσική, τα παιδιά ζουν για λίγο σ' ένα μαγικό, παραμυθένιο κόσμο και ταυτόχρονα μυούνται με τον καλύτερο τρόπο στην κλασική μουσική.


Παράλληλα, από τις εκδόσεις Καστανιώτη, κυκλοφορούν και τρία βιβλία με κεντρικό ήρωα το μικρό Χάρη!
Ο Χάρης στον Βόρειο Πόλο, Ενα Χριστουγεννιάτικο ταξίδι με το μοβ μαρκαδόρο

Μία ζωγραφιά για το δωμάτιο του Χάρη

Το παραμύθι του Χάρη



Θέλω να μάθω για το σεξ!
Ενα βιβλίο για λίγο μεγαλύτερα παιδιά... που θα "λύσει" τα χέρια πολλών γονιών καθώς διευκολύνει τις συζητήσεις γύρω από το σεξ! Για το συγκεκριμένο έργο συνεργάστηκαν μέλη της Ενωσης Κλινικής Σεξολογίας της Ισπανίας. Η πλούσια εικονογράφηση ανήκει στον Βανε και η μετάφραση στη Κατερίνα Χριστοδούλου.