Η Αρμονία του Χάους... της οικογένειας Λαλαούνη

07.11.2003
H επίσημη παρουσία των συλλογών κοσμημάτων και μικρογλυπτών του Ηλία Λαλαούνη και της οικογένειάς του "Η Αρμονία του Χάους και DNA" έλαβε μέρος την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2003 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.
H επίσημη παρουσία των συλλογών κοσμημάτων και μικρογλυπτών του Ηλία Λαλαούνη και της οικογένειάς του, "Η Αρμονία του Χάους και DNA", έλαβε μέρος την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2003 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.
"Στο σημερινό μας κόσμο το δημιουργικό μυαλό της επιστήμης κατόρθωσε να διεισδύσει στα μυστικά του Χάους και να συλλάβει με μαθηματική ακρίβεια τους μεγάλους νόμους της φύσης που κρύβονται μέσα στο Χάος," είναι η αρχή και σκέψη πίσω από την δημιουργία της συλλογής.
Η οικογένεια Λαλαούνη φιλοξένησε την elite της Αθήνας, ανθρώπους του πνευματικού, πολιτικού, επιχειρηματικού, καλλιτεχνικού και αθλητικού χώρου καθώς και των media, δηλαδή ήταν όλοι εκεί.
Video-walls παρουσίαζαν την διαδικασία κοπής και δημιουργίας των κοσμημάτων και μικρογλυπτών, καθώς οι βιτρίνες έδειχναν το πραγματικά αξιοθαύμαστο αποτέλεσμα, που τράβηξε την προσοχή όλων όσων παρεβρέθηκαν. Το χρυσό σύναντησε το μπριγιάν, και σύνεθεσαν μία μοναδική αρμονία δημιουργίας.

Ιακωβίνα Καπάλα