Η επιστροφή του...άσωτου δασκάλου!

04.11.2003
Μετά από χρόνια "περιπλάνησης" στις κουζίνες των μεγαλύτερων εστιατορίων σε Νέα Υόρκη, Ρώμη, Μιλάνο, Λος Άντζελες και φυσικά την Αθήνα, ο Ντομένικο Ελιγκάι, ο σεφ που για πολλά χρόνια
Μετά από χρόνια "περιπλάνησης" στις κουζίνες των μεγαλύτερων εστιατορίων σε Νέα Υόρκη, Ρώμη, Μιλάνο, Λος Άντζελες και φυσικά την Αθήνα, ο Ντομένικο Ελιγκάι, ο σεφ που για πολλά χρόνια είχε συνδέσει άρρηκτα και άκρως επιτυχημένα το όνομα του με τα Casa di Pasta, βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα.

Ο Ντομένικο δημιουργεί ήδη νέα πιάτα για το Casa di Pasta και δίνει τη δική του πινελιά στις γεύσεις που τόσο αγαπάμε. Πολλές γενιές μαγείρων σε όλο τον κόσμο - αλλά και στην Αθήνα - είχαν την τύχη μέσα στην πολύχρονη διαδρομή του, να μαθητεύσουν δίπλα του και να εξελιχθούν σε εκλεκτούς σεφ με μεγάλη αναγνώριση.

Ο Ελιγκάι είναι άλλωστε και ο συγγραφέας του βιβλίου συνταγών μαγειρικής "Η Αυθεντική Ιταλική Κουζίνα του Casa di Pasta" που εκδόθηκε πριν λίγα χρόνια (οι πωλήσεις του ξεπέρασαν τα 15.000 αντίτυπα) και σύντομα κυκλοφορεί η δεύτερη έκδοσή του.

Αρκετά χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία, Casa di Pasta και Ντομένικο Ελιγκάι συναντιούνται ξανά κι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν στους Αθηναίους φίνες, απολαυστικές, αυθεντικές ιταλικές γεύσεις με το μοναδικό, εντελώς δικό τους τρόπο!