Far East για άρωμα Ανατολής

13.03.2001
Μύστες της Ασιατικής κουζίνας κάνουν κάθε βράδυ τους Αθηναίους οι σεφ των εστιατορίων "Far East" στο κέντρο της Αθήνας, την Κηφισιά και τη Γλυφάδα. Εδω και χρόνια τα συγκεκριμένα εστιατόρια αποτελούν πόλο έλξης για τους λάτρεις των γεύσεων της Απω Ανατολής.
Μύστες της Ασιατικής κουζίνας κάνουν κάθε βράδυ τους Αθηναίους οι σεφ των εστιατορίων "Far East" στο κέντρο της Αθήνας, την Κηφισιά και τη Γλυφάδα. Εδω και χρόνια τα συγκεκριμένα εστιατόρια αποτελούν πόλο έλξης για τους λάτρεις των γεύσεων της Απω Ανατολής. Διακοσμημένα με στοιχεία της κινεζικής παράδοσης, σε αποχρώσεις του λευκού και του σκούρου καφέ, τα "Far East" αναδίδουν... άρωμα Ανατολής στο χώρο, τις γεύσεις, αλλά και στο προσωπικό, το οποίο αποτελείται από νεαρές Ασιάτισσες, οι οποίες σας υποδέχονται ευγενικά.
Μιά πρώτη ιδέα από τα πιάτα των "Far East" θα πάρετε από την ποικιλία ξηρών καρπών, η οποία σερβίρεται στο τραπέζι πριν από το γεύμα σας. Ο κατάλογος του εστιατορίου είναι βασισμένος σε παραδοσιακές συνταγές της Απω Ανατολής και σε υλικά όπως θαλασσινά, χοιρινό, παϊδάκια, κατόπουλο και λαχανικά. Ιδιαίτερη γεύση στα πιάτα δίνει, βέβαια, ο γνωστός συνδυασμός του γλυκόξινου. Μπορείτε να αρχίσετε το γεύμα σας με spring rolls, τα τηγανητά ντάμπλινγκς, αλλά και με τα χοιρινά παϊδάκια με τη γλυκόξινη σάλτσα. Από τα κύρια πιάτα των "Far East" μπορείτε να επιλέξετε την πάπια σε φέτες με ginger, το χοιρινό πανέ με γλυκιά σάλτσα, αλλά και το γευστικό κοτόπουλο με αμύγδαλα. Συνοδευτικό των περισσότερων πιάτων αποτελεί το εξαίρετο τηγανητό ρύζι, μιά λιχουδιά στεγνή και τραγανιστή. Το επιδόρπιο που θα κλείσει γλυκά το γεύμα σας είναι η ποικιλία από τηγανητά φρούτα που συνοδέυονται με παγωτό. Και φυσικά, σε ένα ασιατικό εστιατόριο που σέβεται τον εαυτό του δεν θα μπορούσε να λείπει το παραδοσιακό ποτό της Κίνας, το σακέ, το οποίο συνοδεύει το φαγητό σας, ενώ έχετε, επίσης, τη δυνατότητα να επιλέξετε από τις 120 ετικέτες της ενημερωμένης κάβας των εστιατορίων.
"Far East" : Διευθύνσεις : Δηληγιάννη 54 Κεφαλάρι τηλέφωνο : 6233140, Σταδίου 7 Σύνταγμα τηλέφωνο : 3234996-7 Λασκαράκη & Πανδώρας Γλυφάδα τηλέφωνο : 8940500
Ανοιχτά κάθε βράδυ.