"H χώρα των πουλιών" στο παιδικό στέκι του Εθνικού!

21.10.2003
Την Τρίτη 21 Οκτωβρίου ξεκινά το έργο "Η χώρα των πουλιών" (από τους "Όρνιθες" του Αριστοφάνη) σε διασκευή - σκηνοθεσία Γιάννη Καλατζόπουλου, στο παιδικό στέκι του Εθνικού Θεάτρου. Στην παράσταση συμμετέχουν 29 ηθοποιοί.
Την Τρίτη 21 Οκτωβρίου ξεκινά το έργο "Η χώρα των πουλιών" (από τους "Όρνιθες" του Αριστοφάνη) σε διασκευή - σκηνοθεσία Γιάννη Καλατζόπουλου, στο παιδικό στέκι του Εθνικού Θεάτρου - Σκηνή "Κατίνα Παξινού".

Ο Γιάννης Καλατζόπουλος διασκεύασε τους Όρνιθες του Αριστοφάνη, δίνοντας τον τίτλο "η χώρα των πουλιών". Παράλληλα ανέλαβε και τη σκηνοθεσία της παράστασης, στην οποία συμμετέχουν 29 ηθοποιοί. Μεταξύ τους ο Νίκος Δημητράτος στο ρόλο του συγγραφέα, ο Σωτήρης Τζεβελέκος στο ρόλο του Ευελπίδη, ο Κώστας Δαρλάσης στο ρόλο του Πεισθαίτερου και ο Γιάννης Καλατζόπουλος στο ρόλο του Έπωπα.
Τα σκηνικά και τα κοστούμια επιμελήθηκε η Άννα Μαχαιριανάκη, τη μουσική έγραψε ο Δημήτρης Λέκκας, τη χορογραφία έκανε ο Ντάνιελ Λομμέλ, τη μουσική διδασκαλία η Ολυμπία Κυριακάκη και τους φωτισμούς επιμελήθηκε ο Νίκος Καβουκίδης.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Σάββατο 15.30, Κυριακή 11.30-15.30
Τιμές εισιτηρίων: ευρώ 11, 7.