Opening για το Red Marrakesh!

20.10.2003
Όλοι όσοι παραβρέθηκαν στο opening του Red Marrakesh έχουν να μιλούν για μία πραγματικά ξεχωριστή βραδιά, ιδιαίτερα ατμοσφαιρική και...πλανεύτρα! Μια βραδιά...μαγική! Τα έντονα αρώματα των μπαχαρικών...
Όλοι όσοι παραβρέθηκαν στο opening του Red Marrakesh έχουν να μιλούν για μία πραγματικά ξεχωριστή βραδιά, ιδιαίτερα ατμοσφαιρική και...πλανεύτρα! Μια βραδιά...μαγική! Τα έντονα αρώματα των μπαχαρικών που αναδύονταν από τα κους-κους και τα ταζίν, οι αισθησιακές belly dancers, η ορχήστρα των Βεδουίνων, η παραδοσιακή μουσική της Σαχάρας από το συγκρότημα "Samar" της φυλής Gnaua και οι ναργιλέδες του "Oasis by Red" ύφαναν ένα "μαγικό χαλί" που μας ταξίδεψε στο Μαρόκο.

Στη "μαγική" βραδιά παραβρέθηκαν όλοι οι αγαπημένοι φίλοι του μαροκινού εστιατορίου. Οι Δημήτρης Κόκοτας, Ιωάννα Λίλη, Στέφανος Ορφανίδης, Χάρης Ρώμας, Γιώργος και Μαρίνα Βερνίκου, Ειρήνη Νταϊφά, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, Στέλλα Καπεζάνου, Κορίνα Χατζησάββα, Γιώργος Αρσενάκος, Μελίνα Ζαχαράκη, Γιώργος Μαρτίνης και πολλοί ακόμα επώνυμοι και μη, απόλαυσαν παραδοσιακά φαγητά από το Μαρακές και τη Φεζ και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το κέφι "άναψε" από "ψηλά", αφού ο πάνω όροφος του Red Marrakesh, έχει διαμορφωθεί φέτος από την Ισμήνη Κάραλη σε...όαση! Το όνομα αυτού: "Oasis by Red". Το σκηνικό συνθέτουν σκηνές πάνω από κάθε τραπέζι, τεράστιες μαξιλάρες, χαμηλά τραπέζια και ναργιλέδες, για την απόλυτη απόλαυση!

Σε αυτό το περιβάλλον, δεν ήταν καθόλου δύσκολο να παρασυρθούν όλοι σε ένα νοερό ταξίδι στη Σαχάρα, σαν μέλη ενός καραβανιού που κάνει στάση για να "ανεφοδιαστεί" σωματικά και ψυχικά, για να συνεχίσει το ταξίδι του....


Αγαθάρχου 3, Ψυρρή
Τηλ: 210-3317646