Απίστευτο βίντεο: Ο τραγουδιστής κλωτσάει με βία θαυμάστρια που πέφτει από τη σκηνή! [vds]

14.04.2016
Το είδαμε και αυτό! Σάλο έχει δημιουργήσει το απίστευτο βίντεο από συναυλία του πανκ συγκροτήματος «The Story So Far», στο οποίο ο τραγουδιστής Parker Cannon κλωτσάει θαυμάστριά του από τη σκηνή και πέφτει στο κοινό.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στο Mod Club στο Τορόντο, όταν η νεαρή κοπέλα ανέβηκε στη σκηνή προκειμένου να βγάλει μια selfie μαζί με το αγαπημένο της συγκρότημα. Όταν την είδε ο τραγουδιστής, έτρεξε προς το μέρος της και την κλώτσησε με δύναμη από πίσω, με αποτέλεσμα να πέσει με το στήθος στο κοινό από κάτω.

Ο μάνατζερ του club, Jorge Dias, αντέδρασε για το συγκεκριμένο περιστατικό κάνοντας μάλιστα λόγο για «δειλή πράξη». «Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για τις ενέργειες του τραγουδιστή και δεν ανεχόμαστε τέτοιες πράξεις από κανέναν. Δεν υπάρχει αναφορά για τραυματισμό της κοπέλας αλλά το Mod Club δεν θα επιτρέψει ποτέ ξανά εμφάνιση της μπάντας στον χώρο μας. Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα έβλεπα κάτι τέτοιο μετά από 14 χρόνια στον χώρο. Ήταν μια πολύ δειλή πράξη». Δείτε το βίντεο: