Συσσοβίτης και Χρανιώτης συνεχίζουν τα sold out στο Faust

09.01.2015
Η μαύρη κωμωδία του Χάρολντ Πίντερ που παίζεται σ΄όλο τον κόσμο έρχεται στο Faust.

Μετά από 30 sold out παραστάσεις η αριστουργηματική μαύρη κωμωδία του Χάρολντ Πίντερ "Ο Βουβός Σερβιτόρος" παρατείνει τις παραστάσεις της μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου στο θέατρο Faust. Ταυτόχρονα λόγω της αυξημένης ζήτησης το έργο θα παίζεται και κάθε Πέμπτη από τις 22 Ιανουαρίου 2015.


Δύο άντρες κλεισμένοι σε ένα υπόγειο περιμένουν με αγωνία την πόρτα να ανοίξει. Όποιος περάσει αυτή την πόρτα πρέπει να πεθάνει. Ο Μπεν και ο Γκας το ξέρουν καλά. Είναι επαγγελματίες εκτελεστές και συνεργάτες από τα παλιά, με κοινές εμπειρίες και ενοχές.

Ξαφνικά, μια φωνή τους βομβαρδίζει με εντολές στις οποίες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν. Κάποιος παίζει με τα ήδη σπασμένα νεύρα τους. Όταν η πόρτα τελικά ανοίξει θα βρεθούν και οι δύο -ο καθένας για τους δικούς του λόγους- αντιμέτωποι με την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους.

Η μαύρη κωμωδία του Χάρολντ Πίντερ, "Ο βουβός σερβιτόρος" παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Λονδίνο το 1960, δημιουργώντας τεράστια αίσθηση. Από τότε παίζεται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μετάφραση: Χριστίνα Μπάμπου – Παγκουρέλη
Σκηνοθεσία: Άρης Τρουπάκης
Σκηνικά - Κοστούμια - Φώτα: Θοδωρής Χρυσικός

Μουσική: Αντώνης Μοσχούτης
Φωτογραφίες: Βασίλης Τοπουσλίδης

Παίζουν: Αλέκος Συσσοβίτης και Γιώργος Χρανιώτης

Info
Που: ΘΕΑΤΡΟ ΦΑΟΥΣΤ , Καλαμιώτου 11, Μοναστηράκι

Οι μέρες και οι ώρες της παράστασης διαμορφώνονται ως εξής: Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21.30 και Κυριακή στις 20.00.

Τιμές εισιτηρίων: 12 € & 10 €

Διάρκεια: 70 λεπτά