Oι Τokio Ηotel επιστρέφουν

08.10.2014
“Το ‘Kings Of Suburbia’ είναι ένα συναίσθημα που σημαίνει τα πάντα και τίποτα την ίδια στιγμή” Bill Kaulitz

Με το ντεμπούτο άλμπουμ τους το 2005, οι Tokio Hotel έγιναν το πιο πετυχημένο γερμανικό rock συγκρότημα των τελευταίων 20 ετών.

Επτά εκατομμύρια αντίτυπα από τις κυκλοφορίες τους έχουν πωληθεί σε όλο τον κόσμο, και με περίπου 160
Gold και 63 Platinum βραβεία σε 68 χώρες και πάνω από 100 εθνικά και διεθνή βραβεία, οι Tokio Hotel είναι ένα διεθνές φαινόμενο. Ποτέ πριν μια γερμανική μπάντα δεν είχε κερδίσει ένα αμερικανικό βραβείο MTV Music Video – οι Tokio Hotel κέρδισαν ως "Best New Artist", καθώς και το ιαπωνικό βραβείο MTV Music για το "Καλύτερο Ροκ Βίντεο" και πέντε Ευρωπαϊκά Βραβεία Μουσικής. Μια καριέρα μοναδική, χωρίς ανταγωνισμό.

Οι Bill και ο Tom Kaulitz μετακόμισαν στην Καλιφόρνια, σε μια νύχτα, στο απόλυτο απόγειο της δόξας τους. Βυθισμένοι στην ανωνυμία του Λος Άντζελες, η εμπειρία τους εκεί τους έδωσε νέα δημιουργικότητα και έμπνευση που χρησιμοποίησαν για να γράψουν και το τέταρτο διεθνές studio album τους "Kings Of Suburbia".

Με συνολικά έντεκα κομμάτια (ή δεκαπέντε για την deluxe έκδοση), το "Kings Of Suburbia" επιδεικνύει πώς ρέει το παρελθόν στο παρόν, κάνοντας χώρο για νέες επιρροές και ιδέες, δείχνοντας τον δρόμο προς το μέλλον με έντονες και ισχυρές μελωδίες. Μια ασυμβίβαστη μουσική διαδικασία, η οποία χαρακτηρίζεται από τη συγγραφή τραγουδιών μέχρι την παραγωγή, από τη στενή συνεργασία μεταξύ των διδύμων Bill και ο Tom.

Το "Kings Of Suburbia" κυκλοφορεί στις 6 Οκτωβρίου και είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία στο Amazon και iTunes από τις 5 Σεπτεμβρίου.