Μπιγιονσέ: Στη φόρα η φουσκωμένη κοιλιά!

23.09.2014
Τι γίνεται τελικά με την εγκυμοσύνη της 33χρονης ποπ σταρ;

Τον τελευταίο καιρό ακουγόταν παντού πως το πιο εμπορικό ζευγάρι στη μουσική βιομηχανία, Τζέι Ζ (Jay Z) και Μπιγιονσέ (Beyonce) χώρισε στα μισα της κοινής τους περιοδείας «On the Run» η οποία μετράει απανωτά sold out και ανώνυμες πηγές ισχυρίζονταν πως το παιδί δεν βοήθησε να πάει καλύτερα η σχέση τους.

«Προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να χωρίσουν χωρίς να πάρουν διαζύγιο. Είναι μια τεράστια περιοδεία και έχουν ήδη πολλά κέρδη. Εξ’ άλλου δε φοράνε βέρες όπως θα χετε προσέξει. Έκαναν το κλασσικό λάθος να σκεφτούν πως ένα παιδί θα άλλαζε τα πάντα και θα τους βοηθούσε να ξαναέρθουν κοντά αλλά δεν έγινε.» είχε δηλώσει κάποιος από το κοντινό τους περιβάλλον στο New York Post.

Στη συνέχεια, μάλλον για να ξεχαστεί η φήμη του χωρισμού, διέρρευσε πως η 33χρονη τραγουδίστρια είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και στη συναυλία τους στο Παρίσι ο 44χρονος ράπερ άλλαξε τους στίχους του Beach is better κι αντί για «I replace it with another One» είπε «Cause she pregnant with another one» δίνοντας αφορμές για περισσότερα σχόλια.

«Ο Τζέι Ζ έχει ενημερώσει ολόκληρο το περιβάλλον τους πως πρέπει να χρησιμοποιεί χαλαρή φωνή, χαμηλό φωτισμό, να ακούει μόνο απαλή μουσική και όλα τα τρόφιμα που τρώει πρέπει να είναι βιολογικά. Έχει δώσει πραγματικά τον καλύτερο εαυτό του, για να βεβαιωθεί ότι είναι όσο πιο άνετη και υγιής γίνεται» είχε πει μία άλλη πηγή στο Ok αλλά δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση.

Τώρα που η τουρνέ φτάνει στο τέλος της, ανέβηκε ένα καινούριο βίντεο τη στιγμή που τραγουδούν το Halo και Forever Young, στο video wall παίζει ένα βίντεο με καθημερινές τους στιγμές με πρωταγωνίστρια την κόρη τους Μπλου Αιβι (Blue Ivy και δείχνει στιγμιότυπα με την έγκυο Μπιγιονσέ αγκαλιά με τον Τζέι Ζ για να διαψεύσουν και τα παλαιότερα σχόλια περί ψεύτικης εγκυμοσύνης.

Δείτε το βίντεο παρακάτω και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα: