Ένα 24ωρο με μία γυμνή... παρέα

23.09.2014
Της αρέσει τρομερά να παίζει με την κάμερα και τα αντικείμενά της. Φαίνεται να γνωρίζει πότε ακριβώς να πατήσει το κλείστρο της φωτογραφικής, γι΄αυτό και οι φωτογραφίες της μοιάζουν τόσο τέλειες. Ο λόγος για την Μαγκνταλένα Βόζινσκα (Magdalena Wosinska) και το νέο φωτογραφικό πρότζεκτ της, που τιτλοφορέιται: 24Hours. Σ΄αυτό απαθανατίζει ένα 24ωρο από τη ζωή των φίλων της σε μία εκδρομή τους στα πέριξ της Νέας Υόρκης. Η Μαγκνταλένα κατάγεται από την Πολωνία, εκεί έζησε και τα παιδικά της χρόνια. Αργότερα μετακόμισε στην Αμερική όπου και ξεκίνησε να φωτογραφίζει διάφορες ροκ μπαντες, αλλά και την αδελφή της …γυμνή! Έκανε επίσης και διάφορους πειραματισμούς με δικά της πορτρέτα. Γ.Οικονόμου

Της αρέσει τρομερά να παίζει με την κάμερα και τα αντικείμενά της. Φαίνεται να γνωρίζει πότε ακριβώς να πατήσει το κλείστρο της φωτογραφικής, γι΄αυτό και οι φωτογραφίες της μοιάζουν τόσο τέλειες. Ο λόγος για την Μαγκνταλένα Βόζινσκα (Magdalena Wosinska) και το νέο φωτογραφικό πρότζεκτ της, που τιτλοφορέιται: 24Hours.

Σ΄αυτό απαθανατίζει ένα 24ωρο από τη ζωή των φίλων της σε μία εκδρομή τους στα πέριξ της Νέας Υόρκης. Η Μαγκνταλένα κατάγεται από την Πολωνία, εκεί έζησε και τα παιδικά της χρόνια. Αργότερα μετακόμισε στην Αμερική όπου και ξεκίνησε να φωτογραφίζει διάφορες ροκ μπαντες, αλλά και την αδελφή της …γυμνή! Έκανε επίσης και διάφορους πειραματισμούς με δικά της πορτρέτα.

Γ.Οικονόμου