Φωτογράφησε 789 ημέρες στο ... κρεβάτι της

10.07.2014
Με πόσους ανθρώπους μοιραστήκατε το κρεβάτι σας τις τελευταίες 789 ημέρες; Aκόμη και να θυμάστε τους λίγους ή πολλούς με τους οποίους συν-κρεβατιστήκατε, αποκλείεται να έχετε κρατήσει λεπτομερή ντοκουμέντα από τις στιγμές αυτές! Αυτό ακριβώς έκανε η φωτογράφος Κέιτι Στρέιντζ (Katy Strange) στο πρωτότυπο φωτογραφικό της πρότζεκτ με τίτλο «789» και ακάματα φωτογράφισε όλους όσοι πέρασαν από το κρεβάτι της τα τελευταία δύο χρόνια. Γιατί όμως τα έκανε όλα αυτά; Η νεαρή Κέιτι προσπαθεί να απαθανατίσει τις προσωπικές της εμπειρίες και να γίνει η πρωταγωνίστρια, αλλά και η σκηνοθέτιδα της ίδιας της της ζωής. Οι φίλοι της παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή της, γιατί χάρη σ΄αυτούς έγινε αυτό που είναι σήμερα, γι΄αυτό και πρωταγωνιστούν στην τέχνη της. Γ.Ο

Με πόσους ανθρώπους μοιραστήκατε το κρεβάτι σας τις τελευταίες 789 ημέρες; Aκόμη και να θυμάστε τους λίγους ή πολλούς με τους οποίους συν-κρεβατιστήκατε, αποκλείεται να έχετε κρατήσει λεπτομερή ντοκουμέντα από τις στιγμές αυτές!

Αυτό ακριβώς έκανε η φωτογράφος Κέιτι Στρέιντζ (Katy Strange) στο πρωτότυπο φωτογραφικό της πρότζεκτ με τίτλο «789» και ακάματα φωτογράφισε όλους όσοι πέρασαν από το κρεβάτι της τα τελευταία δύο χρόνια.

Γιατί όμως τα έκανε όλα αυτά; Η νεαρή Κέιτι προσπαθεί να απαθανατίσει τις προσωπικές της εμπειρίες και να γίνει η πρωταγωνίστρια, αλλά και η σκηνοθέτιδα της ίδιας της της ζωής. Οι φίλοι της παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή της, γιατί χάρη σ΄αυτούς έγινε αυτό που είναι σήμερα, γι΄αυτό και πρωταγωνιστούν στην τέχνη της.

Γ.Ο