H Hannah Williams επιστρέφει στην Αθήνα

10.03.2014
Μετά την πρώτη της εμφάνιση, που άφησε άφωνο το Αθηναϊκό κοινό, η Hannah Williams επιστρέφει πάντα μαζί με τους Tastemakers, το Σάββατο 29 Μαρτίου, στο Gazarte, με νέο υλικό και μεγάλα κέφια!

Μετά την πρώτη της εμφάνιση, που άφησε άφωνο το Αθηναϊκό κοινό, η Hannah Williams επιστρέφει πάντα μαζί με τους Tastemakers, το Σάββατο 29 Μαρτίου, στο Gazarte, με νέο υλικό και μεγάλα κέφια!

Μια ιδιαίτερη deep soul φωνή που συνοδεύεται από την πιο “funky” παρουσία επί σκηνής -γεγονός που εξηγεί και τον έρωτα με την πρώτη ματιά που προκάλεσε στο ελληνικό κοινό- η Hanah Wiliams αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο στο κόσμο της soul/funk προκαλώντας συγκρίσεις τόσο με την Amy Winehouse όσο και με την Adele.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που το ταλέντο της τράβηξε αμέσως την προσοχή σπουδαίων καλλιτεχνών όπως είναι η Sharon Jones, ο Charles Bradley, αλλά και ο θρύλος του hip hop, Afrika Bambaataa, με τους οποίους η Hannah βρέθηκε να περιοδεύει ανά την Ευρώπη σε μερικά από τα πιο θρυλικά venues της soul.

Μετά το “Work It Out”, το πρώτο της μεγάλο single παγκοσμίως, που αποτέλεσε και στη χώρα μας soundtrack της χρονιάς που μας πέρασε, η Hannah Williams ετοιμάζεται να ανέβει, για πρώτη φορά, στη σκηνή του Gazarte και να μας παρασύρει στη δύνη του R&B, στον συναισθηματισμό της soul και στον μυστικισμό της jazz.

Λίγα λόγια για τη Hannah Williams και τους Tastemakers
Η Hannah Williams, μυήθηκε στον κόσμο της soul μουσικής από πολύ μικρή ηλικία και με την πρώτη της δισκογραφική δουλειά κατάφερε να τραβήξει την προσοχή παγκοσμίως. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια γράφει μουσική παρέα με τους Tastemakers, ενώ μαζί έχουν καταφέρει να διαμορφώσουν έναν μοναδικό afro-beat ήχο με soul μελωδίες και τη δυναμική παρουσία της Hannah να παρέχει το πιο κατάλληλο θέαμα για μία big band.

Το πρώτο τους single εκδόθηκε από την ανεξάρτητη δισκογραφική Mondegreen Records, ενώ o Craig Charles του BBC προώθησε τη Hannah ως ένα από τα ονόματα που αξίζουν την προσοχή και το σεβασμό που αρμόζει σε μια εξαιρετική φωνή, η οποία έχει ήδη αφήσει το στίγμα της στην Soul σκηνή από την πρώτη κιόλας δισκογραφική της απόπειρα.

Λίγο αργότερα η ιταλική Record Kicks κυκλοφoρεί τον πρώτο δίσκο τους, με τίτλο “A Hill Of Feathers”, ο οποίος αποτέλεσε και το εισιτήριο της μπάντας για ένα συναυλιακό μέλλον γεμάτο από ζωντανές παρουσιάσεις σε όλη την Ευρώπη. Με τον καιρό, οι Hannah Williams and the Tastemakers άρχισαν να αποτελούν αυθεντία στο χώρο τους, μέσα από την τεράστια ραδιοφωνική τους επιτυχία “Work it Out”, αλλά και μετά από την άνευ προηγουμένου sold-out περιοδεία τους στην Ευρώπη.

Εμφανίζονται οι μουσικοί:
Hannah Williams - Vocals
Chloe Harvey - Trumpet
Sabrina De Mitri - Sax
Matt Saunders - Guitar
James Graham - Organ
Dougie Taylor - Bass
Jimi Needles - Drums

Info:
Που: Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι

Πότε: Σάββατο 29 Μαρτίου

Εισιτήρια
Προπώληση: Καθήμενοι Α’ ζώνης : 35€ --- Καθήμενοι Β’ ζώνης : 25€ --- Όρθιοι : 15€

Ταμείο: Καθήμενοι Α’ ζώνης : 38€ --- Καθήμενοι Β’ ζώνης : 28€ --- Όρθιοι : 18€

Προπώληση εισιτηρίων: www.gazarte.gr http://www.viva.gr

Πληροφορίες:
Τηλ : 210-3460347

Ώρα έναρξης : 22.00
Doors Open : 21.00