Διαλύθηκαν οι Rapture

10.03.2014
Τίτλοι τέλους για τη νεουρκεζικη ,dance μπάντα.

Το 1998 ο Λουκ Τζένερ (Luke Jenner) και ο Βίτο Ροβοφορτε (Vito Rovvoforte) δημιούργησαν τους The Rapture και ύστερα από αρκετά χρόνια (2003) κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους άλμπουμ “Echoes” όπου βρίσκονταν και το κομμάτι House of Jealous Lovers που τους έκανε γνωστούς και κόλλησε στα ηχεία μας.

Ακολούθησε ο δίσκος “Pieces of the people we love” από την Motown/Universal και ακόμα περισσότεροι χοροί αλλά έμειναν εκτός στούντιο για πολλά χρόνια. Το 2009 έφυγε ο μπασίστας τους Ματι Σέιφερ (Matti Safer) , το 2012 έκαναν τη μεγάλη επιστροφή με το ”In the Grace of your love”, το How deep is your love έγινε το καλοκαιρινό soundtrack μας και ανέβηκαν πάλι στις σκηνές για μεγάλα dance πάρτυ.

Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό πως οι Rapture αποφάσισαν να διαλυθούν αλλά το κράτησαν μυστικό και δεν έβγαλαν καν επίσημη ανακοίνωση. Το νέο του χωρισμού τους το έμαθαν όλοι από τον Τζόναθαν Γκάλκιν (Jonathan Galkin) της DFA Records ο οποίος το ανακοίνωσε στο Self- Titled και είπε στους δημοσιογράφους να βάλουν τον τίτλο «Οι Rapture διαλύθηκαν και δεν το είπαν σε κανέναν;»

Κ.Π