Στη φυλακή ο παιδεραστής frontman των Lostprophets

19.12.2013
To αρρωστημένο μυαλό μπροστά από τα μικρόφωνα της γνωστής ροκ μπάντας θα μπει πίσω από της φυλακής τα σίδερα και έδειξε καμία μεταμέλεια για τις φρικιαστικές πράξεις του.

Ο Ίαν Γουάτκινς (Ian Watkins) μπορεί χωρίς κανέναν ενδοιασμό να χαρακτηριστεί τέρας και να πάθει όλα όσα υπέφεραν τα θύματα του από εκείνον. Ο frontman των Lostprophets συνελήφθη και οδηγήθηκε στο δικαστήριο με τις κατηγορίες 13 σεξουαλικών κακοποιήσεων παιδιών ανάμεσα τους και δύο απόπειρες βιασμού βρεφών και ανακοινώθηκε πως καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης.

Θα πρέπει να καλύψει τα δύο τρίτα της ποινής του για να υποβάλει αίτηση αποφυλάκισης ενώ οι δύο γυναίκες συνεργο του, τα ονόματα των οποίων δεν αποκαλύφθηκαν και τις αποκαλούσαν Mother A και Mother B, θα μείνουν στη φυλακή 14 και 17 χρόνια αντίστοιχα.

«Όποιος φυσιολογικός άνθρωπος διαβάσει ή ακούσει το υλικό που έχουμε εδώ θα σοκαριστεί, θα του προκαλέσει αποστροφή, θα θυμώσει και δε θα πιστεύει όλα όσα συνέβησαν» ανέφερε ο δικαστής Τζάστις Ρόις (Justice Royce).

Σύμφωνα με μαρτυρίες κάποιων που βρέθηκαν στη δίκη, ο 36χρονος τραγουδιστής κατα τη διάρκεια της δίκης έτρεμε και ήταν σε κατάσταση πανικού, δεν έδειξε να έχει καθόλου τύψεις για τις πράξεις του και ο ίδιος δήλωσε πως δεν είναι σίγουρος μέχρι που θα έφτανε αν δεν τον έπιαναν και πως απήλαυσε όσα έκανε. Τι να πει κανείς.

Κ.Π