Ο Κάνιε θέλει γάμο στο παλάτι των Βερσαλλιών!

04.12.2013
Ο 37χρονος ράπερ παντρεύεται και θα σκάσει αν δε μείνει στην ιστορία.

Δεν είναι κάποιο νέο πως ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) είναι επιδειξιομανής και δε συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από υπερπαραγωγές αλλά οι δηλώσεις τους τον τελευταίο καιρό είναι τραγελαφικές. Πριν δύο μήνες έκανε πρόταση γάμου στην Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) την ημέρα των γενεθλίων της στο AT & T Park με συμφωνική ορχήστρα 50 , στην τεράστια οθόνη έγραφε «Σε παρακαλώ παντρέψου με» και φυσικά ακούστηκε το πολυπόθητο I do.

Τώρα ο 37χρονος ράπερ αποκάλυψε τις φιλοδοξίες του για τη γαμήλια τελετή που θα του άρεσε να γίνει στο παλάτι των Βερσαλλιών και σύμφωνα με κάποια πηγή δεν ασχολούνται καθόλου με το πόσα χρήματα θα διαθέσουν αρκεί να είναι κάτι μεγαλειώδες.

«Ο Κάνιε θέλει ο γάμος του να είναι το σπουδαιότερο σόου στον πλανήτη. Θέλει ακροβάτες, ταχυδακτυλουργούς, σπέσιαλ εμφανίσεις από μουσικούς όπως ο Τζέι Ζ (Jazy Z) κι επίσης σκέφτεται να φέρει ελέφαντες για να εκείνον και την Κιμ για την είσοδο τους αλλά και να φοράνε μάσκες Maison Martin Margiela» ανέφερε κάποιος από το κοντινο του περιβάλλον στο Grazia. Μάλιστα.

Κ.Π