Γκάγκα για Artpop: Ήμουν μονίμως μαστουρωμένη!

30.09.2013
Η 27χρονη τραγουδίστρια απόκάλυψε πως στις ηχογραφήσεις του νέο της άλμπουμ δεν ήταν και τόσο νηφάλια...

Η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) δεν έχει κρύψει ποτέ την εξάρτηση της από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ στο παρελθόν κι έχει αποτρέψει πολλές φορές τους φανς της να μη γίνουν χρήστες παράνομων ουσιών αλλά πρόσφατα αποκάλυψε πως δεν έχει ξεμπερδέψει ακόμα μαζί τους.

Στη συνέντευξη της στο τεύχος Οκτωβρίου του Elle μίλησε για τις ετοιμασίες του καινούριου της άλμπουμ «Artpop» δηλώνοντας χαρακτηριστικά «Ήμουν λιγότερο μεθυσμένη και περισσότερο μαστουρωμένη σ’ αυτό το δίσκο. Αν βγαίνει κάποιο νόημα απ’ αυτό.» και καταλάβαμε όλοι σε τι οφείελται όλη αυτή η έμπνευση.

Η 27χρονη τραγουδίστρια δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να καπνίσει μαριχουάνα στη σκηνή στη συναυλία της στην Ολλανδία(που αλλού) και ρωτούσε το κοινό αν είναι αληθινό ενώ συμπλήρωσε πως δεν είναι αρκετό για να τη «φτιάξει» .

Επίσης στην εκπομπή Watch what happens live όταν είχε ξαναγίνει κάποια κουβέντα για τα ναρκωτικά που έχουν περάσει από τα χέρια της, είχε αναφερθεί στο Molly, μία ουσία παρόμοια με το Έκστασι και δεν θυμάται πολλά πράγματα από εκείνη την εποχή. «Εννοείται δεν θα έλεγα σε κανέναν να το δοκιμάσει γιατί μπορεί ναι γίνει επικίνδυνο ειδικά αν δεν ξέρεις από πού να το προμηθευτείς. Αν εξοικειωθείς μαζί του, μπορεί να καταλήξεις σαν κι εμένα!» σχολίασε.

Κ.Π