Ουπς! Αυτή η φωτογράφηση... πονάει

25.09.2013
Λάτρης του ερωτικού, του σκοτεινού και του σχεδόν φετιχιστικού γυμνού δηλώνει ο φωτογράφος Μαξ Ποτέγκα (Max Potega). Χωρίς αφεντικά και αρχισυντάκτες πάνω από το κεφάλι του, χωρίς deadlines φωτογραφίζει αυτό που του αρέσει, χωρίς να νοιάζεται για το αν θα λογοκριθεί. Οι φωτογραφίες του Ποτέγκα κυκλοφορούν σε 3D μορφή σε έναν πολυτελή τόμο με τίτλο: «The Devil's in the Pixels The Almost Touchable Naughtiness» και είναι επεξεργασμένες με ένα στερεοσκοπικό εφέ που ονομάζεται «Anaglyph». Όσοι αναρωτιέστε για το πώς θα απολαύσετε και τις τρεις διαστάσεις των φωτογραφιών, σας πληροφορούμε ότι στο βιβλίο συμπεριλαμβάνονται και 3D γυαλιά. Γ.Ο

Λάτρης του ερωτικού, του σκοτεινού και του σχεδόν φετιχιστικού γυμνού δηλώνει ο φωτογράφος Μαξ Ποτέγκα (Max Potega). Χωρίς αφεντικά και αρχισυντάκτες πάνω από το κεφάλι του, χωρίς deadlines φωτογραφίζει αυτό που του αρέσει, χωρίς να νοιάζεται για το αν θα λογοκριθεί.

Οι φωτογραφίες του Ποτέγκα κυκλοφορούν σε 3D μορφή σε έναν πολυτελή τόμο με τίτλο: «The Devil's in the Pixels The Almost Touchable Naughtiness» και είναι επεξεργασμένες με ένα στερεοσκοπικό εφέ που ονομάζεται «Anaglyph».

Όσοι αναρωτιέστε για το πώς θα απολαύσετε και τις τρεις διαστάσεις των φωτογραφιών, σας πληροφορούμε ότι στο βιβλίο συμπεριλαμβάνονται και 3D γυαλιά.