Τύφλα να 'χει ο... Ζαχαράτος

04.04.2013
Δεκάδες drag queens από όλη τη Νέα Υόρκη πόζαραν για αυτή την εκπληκτική σειρά πορτρέτων με την ονομασία «Half-Drag... A Different Kind of Beauty». Για αυτούς τους γκλάμορους περφόρμερς, το να ετοιμαστούν κάθε μέρα για... δουλειά είναι ολόκληρη εκστρατεία! Ο μόνος τρόπος να καταλάβουμε τι περνούν για να μακιγιαριστούν και να μεταμορφωθούν από άντρες σε γυναίκες αρτίστες είναι αυτά τα πορτρέτα. Φωτογράφος, ο Λέλαντ Μπομπέ ( Leland Bobbé), σε μια απόπειρα να εξερευνήσει αυτή την ιδιόμορφη εικαστική μετάλλαξη από άντρα σε γυναίκα, με τη χρήση μακιγιάζ και κοσμημάτων. Ο Λέλαντ δεν χρησιμοποίησε photoshop ή κάποια άλλη επεξεργασία εικόνας για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα. Κάθε «κυρία» φρόντισε το μέικ-απ της στο μισό πρόσωπο και άφησε φυσικό το άλλο μισό, ποζάροντας ασκαρδαμυκτί στο φακό. Χ.Τ. Πηγή Daily Mail

Δεκάδες drag queens από όλη τη Νέα Υόρκη πόζαραν για αυτή την εκπληκτική σειρά πορτρέτων με την ονομασία «Half-Drag... A Different Kind of Beauty».

Για αυτούς τους γκλάμορους περφόρμερς, το να ετοιμαστούν κάθε μέρα για... δουλειά είναι ολόκληρη εκστρατεία! Ο μόνος τρόπος να καταλάβουμε τι περνούν για να μακιγιαριστούν και να μεταμορφωθούν από άντρες σε γυναίκες αρτίστες είναι αυτά τα πορτρέτα.

Φωτογράφος, ο Λέλαντ Μπομπέ ( Leland Bobbé), σε μια απόπειρα να εξερευνήσει αυτή την ιδιόμορφη εικαστική μετάλλαξη από άντρα σε γυναίκα, με τη χρήση μακιγιάζ και κοσμημάτων. Ο Λέλαντ δεν χρησιμοποίησε photoshop ή κάποια άλλη επεξεργασία εικόνας για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα.

Κάθε «κυρία» φρόντισε το μέικ-απ της στο μισό πρόσωπο και άφησε φυσικό το άλλο μισό, ποζάροντας ασκαρδαμυκτί στο φακό.

Χ.Τ.

Πηγή Daily Mail