Έκανε την πρώτη απόπειρα αυτοκτονίας... στα 10 της

13.05.2013
Η ζωή της αγαπημένης τραγουδίστριςα από το Camden που δε μπόρεσε ποτέ ν' αποχωριστεί το αλκοολ και τα ναρκωτικά είναι στο επίκεντρο ενός καινούριοιου, αποκαλυπτικού βιβλίου.

Όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερα στοιχεία για τη πολύπαθη ζωή της Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) θα βγαίνουν στη φόρα. Μετά το ντοκιμαντέρ του Ασίφ Καπάντια για εκείνη με τον προσωρινό τίτλο «Amy Winehouse: Τhe Documentary» το οποίο θα προβληθεί πρώτη φορά στο φετινό φεστιβάλ των Καννών, κυκλοφόρησε και το βιβλίο «Amy Winehouse: The Untold Story».

Η συγγραφέας Κλόε Γκοβαν (Chloe Govan) αποκαλύπτει σεκταριστικές λεπτομέρειες για την Αγγλίδα τραγουδίστρια που δε μπόρεσε ποτέ να ξεφύγει από τον εθισμό της στα ναρκωτικά και βούτηξε στην αυτοκαταστροφή. Σύμφωνα με τη Γκόβαν, κάπνισε πρώτη φορά χόρτο και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει όταν ήταν 10 χρονών, τότε που ο πατέρας της Μιτς (Mitch) άφησε τη μητέρα της για μία άλλη γυναίκα και η κόρη του δε μπόρεσε να το ξεπεράσει.

« Ο χωρισμός των γονιών της ήταν πολύ επώδυνος για την Έιμι. Το να βλέπει τον πατέρα της να την αφήνει για μια άλλη γυναίκα ήταν για εκείνη η απόλυτη εγκατάλειψη.» δήλωσε μία φίλη της προσθέτοντας πως από τόσο μίκδη ηλικία, ο κόσμος είχε καταλάβει πως ήταν στο δρόμο της καταστροφής.

Επίσης το βιβλίο αναφέρεται και στην ολέθρια σχέση της με τον Μπλέικ Φίλντερ- Σίβιλ (Blake Fielder- Civil) ο οποίος τη ζήλευε θανάσιμα γιατί όπως λέει μία πηγή, η μουσική ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους και φοβόταν πως θα τον παρατήσει για χάρη της καριέρας της.

«Είχε τρομοκρατηθεί στη σκέψη πως μπορεί να τον εγκατέλειπε για κάποιον από τη σοουμπιζ και έβλεπε την καριέρα της σαν απειλή. Φοβόταν ότι μια μέρα η Έιμι θα τον έβλεπε ως έναν τύπο που δεν έχει να της προσφέρει τίποτα και θα τον πετούσε έξω από τη ζωή της. Αν ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά, υπήρχαν λιγότερες πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο οπότε κατά κάποιο τρόπο προσπαθούσε να σαμποτάρει την καριέρα της» συμπλήρωσε.

Κ.Π