To Ιnstagram διώχνει τη Μαντόνα

25.02.2013
H 54χρονη τραγουδίστρια συνεχίζει την αυτοκαταστροφή και προκαλεί και τους υπευθύνους της γνωστής ιντερνετικής φωτογραφικής υπηρεσίας.

Κίτρινη κάρτα έδειξε το Instagram στη Μαντόνα (Madonna) στέλνοντας ειδοποιητήριο ύστερα από την παραβίαση των κανόνων της υπηρεσίας από την πρώην ποπ βασίλισσα. Η 54Χχρονη περφόρμερ η οποία σύμφωνα με τα στατιστικά είναι η πιο ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια της προηγούμενης χρονιάς, δεν εμφανίστηκε ούτε στα Grammy ούτε στα Brit και ασχολείται με το καινούριο της παιχνίδια κάνοντας χειρότερη την εικόνα της.

Ποστάρει συνέχεια φωτογραφίες της για τα μάτια των 152,000 follower της αλλά το πρόβλημα είναι πως προκαλεί περισσότερο απ' ότι πρέπει και το όνομα της δεν εμπόδισε την υπηρεσία να της στείλει μέιλ στο οποίο της επισημαίνουν πως αν συνεχίσει να ανεβάζει γυμνές και τολμηρές φωτογραφίες θα της κλείσουν τον λογαριασμό. Επίσης ανβάζει και άλλες τις οποίες δεν τις έχει τραβήξει η ίδια, κάτι που δεν επιτρέπεται.

«Ακολουθούμε αυτές τις κατευθυντήριες γραμμές και πιστεύουμε πως θα βοηθήσουν να γίνει το instagram ένα ασφαλές μέρος για όλους. Είναι σημαντικό να προσέξετε πως το να συνεχίζετε να τους παραβιάζετε θα έχει ως αποτέλεσμα το κλείσιμο του λογαριασμού χωρίς προειδοποίηση.» ανέφερε το κείμενο το οποίο μοιράστηκε η Μαντόνα με όλους για να τους δείξει ότι κάποιοι δεν εκτιμούν το (σκουριασμένο) στέμμα της. Και δυστυχώς καταντάει τουλάχιστον γελοία.

Κ.Π