Χρανιώτης και Λαγούτης αποκαλύπτονται!

22.02.2013
Αυτή τη Δευτέρα το βράδυ, δύο γνωστοί και αγαπημένοι ηθοποιοί: ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Πέτρος Λαγούτης έχουν διαλέξει αγαπημένα τους κείμενα να σας τα παρουσιάσουν με ένα μοναδικό τρόπο συνοδεία ζωντανής μουσικής στον ατμοσφαιρικό χώρο του πολυεθνικού εστιατορίου Altamira.

Βραδιές γνωριμίας στο Altamira με γνωστούς ηθοποιούς που... αποκαλύπτονται!

«Αν να κρατάς μπορείς το λογικό σου όταν γύρο σου όλοι το ‘ χουνε χαμένο και ρίχνουνε γι’ αυτό το φταίξιμο σε σένα, Αν να εμπιστεύεσαι μπορείς τον εαυτό σου, όταν για σένα αμφιβάλλουν όλοι…»

Αν όλα αυτά λοιπόν συμβαίνουν και σε αφορούν σε περιμένουμε τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στο πανέμορφο νεοκλασικό της οδού Τσακάλωφ 36 στο Κολωνάκι και πιο συγκεκριμένα στο γνωστό πολυεθνικό εστιατόριο Altamira να ακούσεις τη συνέχεια του μαγευτικού αυτού ποιήματος.

Αυτή τη Δευτέρα το βράδυ, δύο γνωστοί και αγαπημένοι ηθοποιοί: ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Πέτρος Λαγούτης έχουν διαλέξει αγαπημένα τους κείμενα να σας τα παρουσιάσουν με ένα μοναδικό τρόπο συνοδεία ζωντανής μουσικής στον ατμοσφαιρικό χώρο του πολυεθνικού εστιατορίου Altamira .

Τους ηθοποιούς συνοδεύουν ζωντανά ο Στέλιος Κεφαλόπουλος (πλήκτρα, ηλεκτρική κιθάρα) και η Maria Morris (φωνή)

Ωρα έναρξης : Κοντά στις 10:00 το βράδυ της Δευτέρας.

Μενού με φαγητό και ποτό από 14,5€
Τιμή ποτού από 3,5€
Finger food στο bar 3,5 & 7€

Restaurant Altamira
Κολωνάκι Τηλ. : 210 3614695
Μαρούσι Τηλ. : 210 6128841

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα
μας στο facebook altamirarestaurantsfunclub
<https://www.facebook.com/AltamiraRestaurants>

και στο κανάλι μας στο youtube altamirarestaurants
<https://www.youtube.com/user/ALTAMIRARestaurants>


20% Έκπτωση στο λογαριασμό σας στη Βραδιά Γνωριμίας με γνωστούς ηθοποιούς στο εστιατόριο Altamira Κολωνάκι 25/2. λήγει στις 26 Φεβρουαρίου 2013.
Η έκπτωση ισχύει και για τα ποτά. Δεν ισχύει για τα οικονομικά μενού & για το finger food. Τηλεφωνήστε στο ALTAMIRA Κολωνάκι 2103614695 για να κάνετε την κράτησή σας με την έκπτωση.