Τα λουλούδια στην κυρία: Το τεράστιο τατουάζ της Σέριλ!

22.02.2013
Η 29χρονη frontwoman των Girls Aloud έκλεψε την παράσταση στη συναυλία της μπάντας στην Αγγλία αποκαλύπτοντας το καινούριο σχέδιο στο σώμα της.

Οι Girls Aloud ύστερα από δέκα χρόνια είναι πάλι στους δρόμους και θα γυρίσουν τις σκηνές με αρχηγό την Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) η οποία στη χθεσινή συναυλία της μπάντας στο Νιουκαστλ, μάζεψε όλη την προσοχή πάνω της σαν να ήταν μόνη της μπσροστά στο κοινό.

Η αιτία δεν ήταν μόνο η σέξι εμφάνιση της με τη μικροσκοπική tutu αλλά το καινούριο, τεράστιο τατουάζ στην πλάτη της με τα δύο κατακόκκινα τριαντάφυλλα το οποίο είχε τόσο χρώμα και λεπτομέρεια που έμοιαζε περισσότερο με bodypainting.

Είναι το δέκατο «χτύπημα» μελάνης στο σώμα της και το πιο μεγάλο και χρειάστηκε να κάτσει κάτω από τη βελόνα για 11 ώρες, κάτι που μόνο στη σκέψη σου προκαλεί μια μικρή φρίκη αλλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Όσο για το live, όλοι οι φανατικοί τους θαυμαστές ήταν εκεί συγκινώντας πάρα πολύ την ποπ πεντάδα (Κίμπερλι Γουόλς, Ναντίν Κόιλ, Νικολα Ρόμπερτς, Σάρα Χάρντινγκ) και η Σέριλ τους ευχαρίστησε κάποια στιγμή στο μικρόφωνο λέγοντας δεν θα ήθελε να είναι πουθενά αλλού τη χθεσινή βραδιά. Επίσης ήταν ιδιαίτερη στιγμή και για την Αμέλια Λίλι (Amelia Lily) η οποία άνοιξε το live κι έγραψε ενθουσιασμένη στο twitter «4 χρόνια πριν είχα πάει να δω τις Girls Aloud στο Metro radio arena στα πλαίσια της Promise tour τους. 4 χρόνια αργότερα, ανοίγω τις συναυλίες τους την περιοδεία τους Ten. #wow».

Κ.Π