Nέο άλμπουμ για τον Τζέι Κόουλ

21.02.2013
Αυτό είναι το πρώτο του τραγούδι που έχει κάνει παραγωγή ο ίδιος και θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο album του Born Sinner

Ο υποψήφιος για Γκράμι καλλιτέχνης ο Τζέι Κόουλ (J.Cole) κυκλοφορεί το “Power Trip” στο οποίο συμμετέχει ο βραβευμένος με Γκράμι, Μιγκέλ (Miguel). Αυτό είναι το πρώτο του τραγούδι που έχει κάνει παραγωγή ο ίδιος και θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο album του Born Sinner. Το single είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου.

Το “Power Trip” βρίσκει τον Τζέι Κόουλ στην καλύτερη φάση της καριέρας του και μαζί με το μοναδικό του rap, το τραγούδι απογειώνεται με τα εξαιρετικά φωνητικά του Μιγκέλ ο οποίος συμμετέχει.

«Πάντα ήθελα να χρησιμοποιήσω την φωνή μου για να μετατοπίσω τον πολιτισμό, έστω και για ένα χιλιοστό. Αυτό το τραγούδι είναι ένα από τα ισχυρότερα μου μέχρι σήμερα και ανυπομονώ να ακούσω τις αντιδράσεις των fan μου», δηλώνει ο Τζέι Κόουλ

Το Born Sinner είναι η συνέχεια του πολύ επιτυχημένου ντεμπούτο άλμπουμ του Κόουλ, Cole World: The Sideline Story. Ένα άλμπουμ το οποίο κυκλοφόρησε τον Χειμώνα του 2011, καρφώθηκε στο #1 των Billboard Charts πουλώντας πάνω από 217.000 την πρώτη εβδομάδα. Έλαβε διθυραμβικές κριτικές από τον τύπο όπως τα Rolling Stone, Entertainment Weekly και USA Today, ενώ ο Cole είχε και μια υποψηφιότητα για Grammy στην κατηγορία Best New Artist.