Το συγκινητικό γράμμα της Γκάγκα στους φαν της

21.02.2013
Η Mother Monster βγήκε από το χειρουργείο και έγραψε στο site της όλα όσα σκεφτόταν πριν και μετά την εγχείρηση.

Η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) έκανε χθες την επέμβαση, για την οποία μιλούσαμε τις προάλλες προκειμένου να φτιάξει τη σοβαρή ζημιά που προκάλεσε μία φλεγμονή στο ισχίο της εξαιτίας της οποίας αναγκάστηκε ν’ ακυρώσει όλη την υπόλοιπη περιοδεία της.

Λίγες ώρες μετά το χειρουργείο, έγραψε ένα γράμμα στους θαυμστές της για να τους ευχαριστήσει για την αγάπη τους και τη δύναμη που της έδωσαν, την ώρα που οι haters διαδίδουν πως οι συναυλίες της Born this way tour ματαιώθηκαν λόγω της πολύ χαμηλής προπώλησης.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα αλλά όταν ήρθε η ώρα ν’ αντιμετωπίσω την κατάσταση σκέφτηκα όλες τις ιστορίες και τις εμπειρίες που έχει βιώσει στις ζωές σας και τις έχετε μοιραστεί μαζί μου. Η συναντήσεις μας backstage, τα γράμματα σας και οι επικοινωνία σας με φανς απ' όλο τον κόσμο στηρίζοντας ο ένας τον άλλον, μ’ έχουν συγκινήσει τρομερά.» ανέφερε ανάμεσα σε άλλα η 25χρονη τραγουδίστρια.

Επιπλέον πρόσθεσε πως όταν έμπαινε στο χειρουργείο, σκέφτηκε τον πόνο και την υπομονή τους, τα προβλήματα υγείας τους, τα ψυχολογικά θέματα με τους εαυτούς τους και πως την τρομάζει τόσο η μεγάλη γενναιότητα τους που δεν ξέρει αν είναι δυνατό να συμβαίνει.

Κ.Π