Ο Γιάννης Κότσιρας για πρώτη φορά live στις Βρυξέλλες

21.02.2013
Ο Γιάννης Κότσιρας, θα αρχίσει το ταξίδι του στην Ευρώπη στις 20 Μαρτίου 2013 από τις Βρυξέλλες στο ιστορικό «Cirque Royal».

Ο Γιάννης Κότσιρας παρέα με μια υπέροχη ομάδα μουσικών, θα παρουσιάσει την Τετάρτη 20 Μαρτίου μία μοναδική μουσική παράσταση ταξιδεύοντας για πρώτη φορά στην Ευρώπη με τίτλο « Greece…On the Road ».

Δικά του αγαπημένα γνωστά και «άγνωστα», επιλογές από αξέχαστα τραγούδια της ευρύτερης ελληνικής δισκογραφίας αλλά και απρόβλεπτες επιλογές, εκρηκτικές ερμηνείες, συγκίνηση, αυτοσχεδιασμό, και πάνω από όλα σεβασμό και αγάπη στη μουσική, στο τραγούδι, στους θεατές.

Ο Γιάννης Κότσιρας, με ένα αξιοζήλευτο ρεπερτόριο στη διαδρομή του, ακροβατεί με απόλυτη επιτυχία από το κλασσικό λαϊκό τραγούδι στις σύγχρονες συνθέσεις της μουσικής μας σκηνής διαθέτοντας μία υπέροχη πλαστικότητα φωνής και μία μοναδική μουσικότητα επί σκηνής.

Ο Γιάννης Κότσιρας θα μας παρουσιάσει μερικές από τις μεγαλύτερες του επιτυχίες όπως: Αλεξάνδρεια, Λέει..λέει..λέει, Εφτά Ποτήρια, Το τσιγάρο, Εφάπαξ, Ανάθεμα σε, Χάντρα Θαλασσιά, Έτσι κι αλλιώς, Πώς Μπορώ, Τίποτα, Φύλακας άγγελος, Το σεντόνι, Έλα και κόψε με στα δύο, Κάπου θα βρεθούμε, Κάνε το χειμώνα καλοκαίρι, Και πάλι παιδί και τραγούδια από την ολοκαίνουρια δισκογραφική του δουλειά με τίτλο “Μουσικό κουτί” που κυκλοφορεί 4 χρόνια μετά από το τελευταίο του CD με καινούρια τραγούδια και για πρώτη φορά σε δική του μουσική...

Επίσης, θα μας ταξιδέψει σε αλλοτινές νοσταλγικές εποχές, μέσα από τις μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη και άλλων σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών, με τελικό προορισμό ένα ειδικό αφιέρωμα στα καλύτερα λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας.

Οι σπουδαίοι του μουσικοί, κυριολεκτικά συμπρωταγωνιστούν σε αυτή τη μουσική προσέγγιση, βάζοντας ο καθένας την ενορχηστρωτική του πρόταση, την προσωπική του δεξιοτεχνία αλλά και ικανοποιώντας την ανάγκη έκφρασης του, μέσα από την αυτοσχεδιαστική ελευθερία της παράστασης.

Ο Χρήστος Αλεξάκης στα πλήκτρα και στις «ανατρεπτικές» ενορχηστρώσεις, ο Βαγγέλης Μαχαίρας σε όλο το φάσμα των λαϊκών εγχόρδων από το λαούτο στον τζουρά και από το μπουζούκι στο μαντολίνο, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο, στις κιθάρες ο Κώστας Μιχαλός, στα τύμπανα και τα κρουστά ο Γρηγόρης Συντρίδης και η Μιγκέν Σελμάνι στο βιολί.

Μία μοναδική μουσική παράσταση, όπου τα τραγούδια μας δίνουν δύναμη και χαρά και αναδεικνύουν την διαδραστική επικοινωνία μέσω της μουσικής, ως μια ιδιαίτερη διέξοδο!

Ο Γιάννης Κότσιρας και οι μοναδικοί μουσικοί του, υπόσχονται, ότι με τα τραγούδια και τις μουσικές τους, θα κάνουν το χειμώνα καλοκαίρι …τον Μάρτιο την Ευρώπη !

Info
Που:Crique Royal, Βρυξέλλες

Πότε: Τετάρτη 20 Μαρτίου

Ώρα έναρξης: 20:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΤΗΡΙΩΝ: 35,00€ - 29,00€ - 25,00€

Δείτε σ’ αυτό το λινκ όλες τις πληροφορίες σχετικά με την αγορά των εισιτηρίων.