Ο Μόρισει κι οι υπερβολικές χορτοφαγικές απαιτήσεις

20.02.2013
O 53χρονος τραγουδιστής δεν αστειεύεται καθόλου με θέματα που αφορούν τους χορτοφάγους και θέλει να αλλάξει τις διατροφικές συνήθειες των Αμερικανών έστω και για μία ημέρα.

Οι ακυρώσεις τριών συναυλιών του (21, 22, 24/2) στην Αμερική λόγω προβλημάτων υγείας ανησύχησε τους θαυμαστές του αλλά ο Μόρισει (Morissey) ανακοίνωσε πως αφού πρώτα κάνει τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή του Jimmy Kimmel στις 26 Φεβρουαρίου, θα επιστρέψει στις σκηνές με τη συναυλία του στο Staples Center.

Όμως όποιος βρεθεί στο κοινό του στο μεγάλο εμπορικό κέντρο (χωρητικότητα 22.000 ατόμων) του Λος Άντζελες την πρώτη μέρα του Μαρτίου, δεν θα τολμήσει ούτε γι’ αστείο να φάει κρέας και θα είναι η πρώτη ζωντανή εμφάνιση στο χώρο με vegeterian μενού.

Ο Moz όπως είναι γνωστό, είναι χορτοφάγος από τα 11 του χρόνια και απαίτησε από τους διοργανωτές, να κλείσουν τα McDonalds και όποιο μαγαζί σερβίρει κρέας να σερβίρουν διαφορετικά φαγητά, την ημέρα του live και στη συμφωνία τους υπάρχει όρος να δώσουν ένα μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια στην φιλοζωική οργάνωση PETA.

Κ.Π