Η Αζέλια Μπανκς σε πόλεμο με γκέι οργανωση!

20.02.2013
H 21χρονη ράπερ "τα έβαλε" με τον γνωστό αγαπημένο συντάκτη των σταρ και κατηγορήθηκε ως ομοφοβική μπαίνοντας στο στόχασρο γκέι οργανώσεων.

Εδώ κι αρκετές μέρες, η Αζέλια Μπανκς (Azaelia Banks) είναι ο στόχος που προσγειώνονται τα βελάκια των γκέι οργανώσεων και συγκεκριμένα της GLAAD (Gay and lesbian against Defamation) η οποία υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

Η αφορμή του πολέμου ήταν η δήλωση της της 21χρονης τραγουδίστριας για τον γνωστό blogger των διασήμων Περέζ Χίλτον (Perez Hilton) τον οποίο χαρακτήρισε μέσω twitter ως «τελειωμένη ξεφωνημένη» προσθέτοντας πως πρέπει ν αυτοκτονήσει γιατί πήρε το μέρος της Έιντζελ Χέιζ (Angel Haze) στην κόντρα με τη Μπανκς και τα τραγούδια που βρίζουν η μία την άλλη.

Αυτό είχε ως συνέπεια μία σειρά από απειλητικά tweets και τις τις κατηγορίες της οργάνωσης πως είναι ομοφοβική ενώ ο Περέζ απάντησε πως «Κάποια τραγούδια σου είναι χαριτωμένα αλλά οι τρόποι που προσπαθείς να τραβήξεις την προσοχή του κόσμου είναι παθέτικ. Σέρνεσαι ενώ οι άλλοι επιλέγουν ν΄ ανέβουν! Εύχεσαι τον θάνατο κάποιου…τι ωραίο! Το μόνο πράγμα που εύχομαι να πεθάνει είναι η καριέρα σου!»

Ύστερα κι απ αυτή την απάντηση, η Αζέλια η οποία είναι γνωστή για την εκκεντρικότητα της και την περίεργη συμπεριφορά της, απάντησε πως μία ξεφωνημένη δεν είναι γκέι αλλά ένας άντρας που συμπεριφέρεται σαν γυναίκα κι αυτό έχει μεγάλη διαφορά.

Εκτός από το πάνελ του Twitter, υπερασπίστηκε τον εαυτό της και στη συνέντευξη της στο theMusic.com αναφέροντας ότι δεν την ενδιαφέρει να είναι κάποιος γ********η ξεφωνημένη, γ****** νέγρος ή οτιδήποτε άλλο και πως πρέπει να σταματήσει όλο αυτό. «Υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα… κι έχεις και την GLAAD να λέει μόνο βλακείες. Θέλω να πω, αν το κοιτάξουμε λίγο καλύτερα, δε συμφωνείτε ότι έχουν πιο σημαντικά θέματα ν ασχοληθούν από τη λέξη «ξεφωνημένη». Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους.» ξεκαθάρισε στην προσπάθεια της να δώσει ένα τέλος στην ιστορία.

Κ.Π