Μήνυση 1.8 εκ. στην Τέιλορ Σουίφτ

19.02.2013
Η 23χρονη σταρ της κάουντρι πληρώθηκε κανονικά για την εμφάνιση της σ ένα φεστιβάλ που δεν έγινε ποτέ και τώρα την καλούν στα δικαστήρια.

Στην Αμερική είναι η αγαπημένη τους για κάποιο μυστήριο λόγο που δε θα καταλάβουμε ποτέ και αδειάζουν τα ράφια των δισκοπωλείων αλλά στον Καναδά δεν πτοούνται από τα μελό δράματα της με country και μια δόση από ποπ ρυθμούς. Η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) θα χρειαστεί να βάλει τους δικηγόρους της να αναλάβουν κάποιους κυρίους από τη χώρα του Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) λόγω της μήνυσης που της έστειλαν ύψους 1.8 εκατομυρίων δολαρίων.

Τον Αύγουστο του 2012, η 23χρονη τραγουδίστρια ήταν να εμφανιστεί και να είναι η headliner του Capitan Hoedown, ενός πολύ μεγάλου φεστιβάλ με country μουσικές στο Ottawa με συμφωνία να πάρει 2.5 εκατομμύρια δολάρια αλλά το φεστιβάλ ακυρώθηκε κι εκείνη κράτησε όλα τα λεφτά.

Τώρα οι διοργανωτές τη μηνύουν επειδή δεν επέστρεψε ένα μέρος του ποσού γιατί πρέπει να πληρώσουν του υπευθύνους των εισιτήριων αν και η Τέιλορ ισχυρίζεται πως δεν είχαν συμφωνήσει τίποτα τέτοιο. Όπως και να χει, ακόμα και με τα λεφτά που της ζητάνε, πάλι θα έχει 700.00 δολάρια κέρδος χωρίς να εμφανιστεί σε καμία σκηνή κι ούτε καν να μπει σε αεροπλάνο.

Κ.Π