Την έκοψαν τελευταία στιγμή από το βίντεο κλιπ της!

30.01.2013
Η 33χρονη περφόρμερ έμαθε ξαφνικά πως δε θα χρειαστεί να πάει στο γύρισμα τους βίντεο κλιπ για το καινούριο της τραγούδι με γνωστό dj.

Έχουμε ακούσει για δολοφονικά μοντάζ που κόβουν σε υπερβολικό βαθμό πρωταγωνιστές από βίντεο κλιπ αλλά αυτό που συνέβη στην Κελίς (Kelis) ξεπέρασε τα όρια. Η 33χρονη τραγουδίστρια που άφησε λίγο το rnb και κατέβηκε στα dancefloors, συνεργάστηκε με τον Dj Skream για το κομμάτι "CopyCat" και τελευταία στιγμή αποφασίστηκε από τον πρώτο να μην τη συμπεριλάβουν ούτε σε μία σκηνή του βίντεο κλιπ.

«Καλημέρα! Ξύπνησα και σκεφτόμουν το βίντεο του CopyCat. Το πρόβλημα είναι πως ο Skream για κάποιο λόγο πιστεύει πως δε χρειάζεται να συμμετέχω. Βγάζει κάποιο νόημα όλο αυτό; Στο σύμπαν που ζει ο Skream δεν σκέφτεται πως θα ήταν μια καλή ιδέα! Με αφήνει άφωνη.» έγραψε η πρώην γυναίκα του Nas στο twitter μόλις έμαθε τα νέα.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως ήθελε να κάνει ένα εντυπωσιακό ασπρόμαυρο βίντεο που να παραπέμπει στα 60’s και να είναι στη σκηνοθεσία ο γνωστός φωτογράφος Ρανκίν (Rankin) με τον οποίο είναι πολύ καλοί φίλοι και τον εμπιστεύεται απόλυτα. Παράλληλα με τα συγκεκριμένα απρόοπτα, η Kelis ετοιμάζει καινούριο δίσκο με τον Ντέιβ Σάιτεκ (Santigold, Yeah Yeah Yeahs) και υπόσχεται πως θα είναι υπέροχο και θα κυκλοφορήσει φέτος.

Κ.Π