Χώρισε ο Μαρκ Αντονι... αφότου συνάντησε τη Λόπεζ!;

25.01.2013
Ο Λατίνος καλλιτέχνης δεν είναι πλέον ζευγάρι με το μοντέλο που μέχρι πρόσφατα έδειχνε σφόδρα ερωτευμένος.

Ο Μαρκ Αντονι (Marc Anthony) χώρισε από την αγαπημένη του Σάνον Ντε Λίμα (Shannon de Lima) μετά από ένα χρόνο σχέσης... και τα νέα ήρθαν δύο μέρες μετά την συνάντησή του με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez).

"Ο Μαρκ δε βγαίνει πλέον με την Σάνον ντε Λιμα" επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος Τύπου του, Μπλάνκα Λασάλ (Blanca Lasalle) στο περιοδικό People. 'Ο φιλικός χωρισμός έγινε επίσημος στα μέσα Ιανουαρίου.'

Πέρασαν υπέροχα μαζί, επιβεβαιώνει κοινός τους φίλος, αλλά η σχέση είχε κάνει πλέον τον κύκλο της.

Προχθές εν τω μεταξύ τα δημοσιέυματα πήραν φωτιά όταν οι παπαράτσι εντόπισαν τη Λόπεζ να επισκέπτεται τον πρώην άνδρα της, με τον οποίο ήταν παντρεμένοι για επτά χρόνια και έχουν μαζι δύο παιδάκια, τα δίδυμα Μαξ και Εμ που σε λίγες μέρες θα γίνουν πέντε χρονών.

Η επίσκεψη έγινε στο ξενοδοχείο που μένει ο Μαρκ στη Νέα Υόρκη, και η όμορφη Λατίνα πέρασε δυομιση ώρες μαζί του... Δεν ξέφυγε όμως από τα μάτια όλων, αφού μάρτυρας έξω από το ξενοδοχείο είπε: "Ο Μαρκ έφυγε βιαστικός, με το κεφάλι κάτω σαν να μη θέλει να τον δει κανείς, ενώ η Τζένιφερ ακολούθησε με το λεοπάρ μίνι φόρεμά της και τις δερμάτινες ψηλές μπότες της, καθώς και με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της."

Πρόσφατα η Λόπεζ αποκάλυψε ότι ο κόσμος της κατέρρευσε όταν χώρισε με τον Αντονι τον Ιούλιο του 2011.

Ε.Σ.