Παγκόσμια επιτυχία για τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ!

22.01.2013
Το Suit & Tie ανέβηκε στο #1 του iTunes σε 31 χώρες! Περισσότερες πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα από το “SexyBack” πουλώντας πάνω από 310.000 ψηφιακά singles!

Μεταδίδεται ήδη σε όλους του Top40 σταθμούς στην Αμερική και καρφώθηκε κατευθείαν στο #14 του Billboard Top40 Airplay Chart

Το νέο single του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake), “Suit & Tie feat. Jay-Z”, κυριαρχεί στα charts σε όλο τον κόσμο μετά την κυκλοφορία του τα ξημερώματα της Κυριακής 14 Ιανουαρίου. Χωρίς καμία ανακοίνωση ή promotion και μόνο τέσσερις μέρες μετά το mini teaser του Τίμπερλεϊκ το οποίο σηματοδοτούσε την επιστροφή του στη μουσική, το single κυκλοφόρησε ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο και έφτασε στο #1 του iTunes Singles chart σε 31 χώρες μεταξύ άλλων σε Αμερική, Αγγλία, Καναδά, Σουηδία, Γαλλία και Βραζιλία.

Το τραγούδι έσπασε πολλά ρεκόρ στο Αμερικάνικο airplay κάνοντας την μεγαλύτερη είσοδο στο chart ενώ προσγειώθηκε στο #14 του Billboard Top 40 Airplay chart. Είναι ήδη το #1 Most Added Song στο Mediabase στο #15. Το single του Timberlake εισέβαλε στους Top 40, Urban, Rhythm Crossover και Hot AC ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπου το τραγούδι μεταδίδεται αυτή τη στιγμή από 214 ραδιόφωνα στην Αμερική συμπεριλαμβανομένου τους Z100 (New York), KIIS (Los Angeles), WJLB (Detroit), WOWI (Norfolk) και B96 (Chicago) μεταξύ πολλών άλλων.

Σε όλα τα radio formats της Αμερικής, το τραγούδι είχε τις περισσότερες μεταδόσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, συνολικά 9394 σύμφωνα με το Mediabase. Στον υπόλοιπο κόσμο το “Suit & Tie feat. Jay-Z” προσγειώθηκε στο Top10 του iTunes singles chart σε 54 χώρες. Επίσης ήταν το τραγούδι του Τίμπερλεϊκ με τις περισσότερες πωλήσεις μέσα σε μια εβδομάδα στην ιστορία και είχε καλύτερο ντεμπούτο από το pop anthem “SexyBack” πουλώντας 310.078 digital singles από την κυκλοφορία του πριν μια εβδομάδα.

Οι fans και οι κριτικοί εντυπωσιάστηκαν από τον φρέσκο και απρόσμενο ήχο του τραγουδιού.