Ο Μπόνο έδωσε τ' όνομα του σε...αράχνη!

22.01.2013
Ο frontman των U2 μπορεί να μίσησε τις αράχνες μετά από το φιάσκο του θεατρικού πρότζεκτ για τον Spiderman αλλά εκείνες δεν τον ξέχασαν και τώρα πλέον έχουν ανάμεσα τους κάποια με μία παραλλαγή του ονόματος του.

Ο Μπόνο (Bono)ήρθε πολύ κοντά στον άνθρωπο-αράχνη ύστερα από την επεισοδιακή και αποτυχημένη συνεργασία του με την θεατρική παραγωγή που ήταν βασισμένη στον σουπερήρωα της Marvel, κάτι που δεν ξέχασε ο Τζέισον Μποντ (Jason Bond) και μάλλον θυμήθηκε κι εκείνο το σινγκλ των U2 με τον τίτλο The Fly (από το άλμπουμ "Achtung Baby").

Ο Μποντ της εντομολογίας είναι ο γνωστός βιολόγος του Aubum University Museum of National History της Αλαμπάμα, ο οποίος ονόμασε ένα καινούριο είδος αράχνης Aptostichus Bonoi, προς τιμήν του frontman των U2 γιατί βρέθηκε στο πάρκο Joshua Tree στην Καλιφόρνια.

Σε περίπτωση που το ξέχασες έτσι λέγονταν το άλμπουμ της μπάντας που είχε κυκλοφορήσει το 1987 και κάπως έτσι ο 52χρονος τραγουδιστής και μεγάλος σωτήρας αυτού του κόσμου μπαίνει στη λίστα διασήμων που έχουν «δώσει» τα όνομα τους σε έντομα όπως ο Μπαράκ Ομπάμα (Barack Obama), Στίφεν Κόλμπερτ (Stephen Colbert) και Νιλ Γιανγκ (Neil Young).

Κ.Π