Η Ριάνα "έφαγε πόρτα" από τους τηλεθεατές γνωστής εκπομπής

30.08.2012
Η 24χρονη σταρ δεν ανέβασε τα νούμερα καινούριας γνωστής εκπομπής του Sky απογοητεύοντας τους παραγωγούς.

Το κανάλι Sky έβαλε στο πρόγραμμα του το fashion ριάλιτι Styled to Rock και στο καινούριο επεισόδιο συμμετείχε ως guest η Ριάνα (Rihanna) αλλά δεν είχαν την αναμενόμενη τηλεθέαση. Όπως λένε τα στατιστικά κάθε βδομάδα ο μέσος όρος είναι 150.000 τηλεθεατές (το πρώτο επεισόδιο είχε μετρήσει 95.000) αλλά στο συγκεκριμένο με την 24χρονη τραγουδίστρια έγινε μια ελεύθερη πτώση στους 79.000 περίπου.

Ο υπεύθυνος προγράμματος Στιούαρτ Μέρφι (Stuart Murphy) για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, δήλωσε στη Sun πως η Ριάνα είναι η μεγαλύτερη σταρ στον κόσμο και δύσκολα κάποιος καναλάρχης θ’ απέρριπτε κάποιος την πρόταση της συμμετοχής της σε κάποιο τηλεοπτικό σόου κι όσον αφορά τα νούμερα, υποστηρίζει πως με τις επαναλήψεις έφτασαν κοντά στα 450.000.

Επίσης, τόνισε ότι η κύρια αιτία για τους τόσο λίγους θεατές είναι η επιτυχία του Bad Education που προβάλλεται στο BBC3 την ίδια ώρα οπότε δεν βοηθάει καθόλου την αύξηση της τηλεθέασης του Styled to Rock. Βέβαια το πρόβλημα είναι πως αν δεν αλλάζουν κανάλι για να δουν μια mainstream ποπάδικη ντίβα οπως η Riri τότε δε μπορούμε να φανταστούμε κάποια άλλη πιθανή λύση στο πρόβλημα τους…

Κ.Π